CARSNEWS
AUTONEWS

Το εσωτερικό της νέας S-Class εντυπωσιάζει με την high-tech απλότητα του!

Ιστορικά η Mercedes-Benz S-Class έθετε τα standards όσον αφορά στην τεχνολογία, την πολυτέλεια και την άνεση όχι μόνο για την γερμανική μάρκα αλλά για ολόκληρη την κατηγορία των premium αυτοκινήτων. Το ίδιο θέλει να κάνει η Mercedes με τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της, την 7η από τότε που λανσαρίστηκε στην αγορά ως “S-Class”, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 2 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε όμως, ας ρίξουμε μία ματιά στις νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία. Φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ένα εντυπωσιακό εσωτερικό με άφθονη νέα τεχνολογία και σχεδιαστικά στοιχεία που στοχεύουν στην παροχή ενός ανεπανάληπτου μέχρι σήμερα επιπέδου άνεσης.

Οι επιρροές από την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων αλλά και από τον σχεδιασμό πολυτελών γιωτ είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς τόσο στο ταμπλό όσο και στο πίσω μέρος που θα φιλοξενεί τους VIP επιβάτες. Στα υλικά, ξεχωρίζει φυσικά το δέρμα υψηλής ποιότητας αλλά και το ξύλο που συνδυάζεται με το αλουμίνιο για την δημιουργία μίας μοντέρνας αύρας πολυτέλειας. Η Mercedes θα παρουσιάσει με την S-Class και νέες εκδοχές των “Energizing Comfort” χαρακτηριστικών όπως το νέο σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα, τα καθίσματα μασάζ και η νέα λειτουργία “coach” που συγχρονίζει δεδομένα από διάφορους trackers ώστε να προτείνει τις ιδανικές ρυθμίσεις για προγραμματισμένα ταξίδια με βάση την ποιότητα του ύπνου του ιδιοκτήτη ή το επίπεδο άγχους του.

Η εταιρία δηλώνει ότι επειδή στις βασικές αγορές της S-Class οι ιδιοκτήτες κάθονται κατά κύριο λόγο στο πίσω μέρος, έχει “σχεδιάσει συνειδητά την νέα έκδοση της ναυαρχίδας της με το πίσω μέρος στο νου”. Έτσι, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στις ίδιες λειτουργίες με τον οδηγό και τον συνοδηγό χάρη σε έως και 3 οθόνες αφής που είναι διαθέσιμες και με OLED τεχνολογία. Χάρη σε μία σειρά αισθητήρων, η S-Class ρυθμίζει αυτόματα τα καθίσματα και τους καθρέφτες, ανοίγει ή κλείνει την ηλιοροφή με τις ανάλογες χειρονομίες και προστατεύει τους επιβάτες κατά την έξοδο τους από το όχημα προειδοποιώντας (μέσω του φωτισμού της καμπίνας) αν πλησιάζει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο στο “τυφλό” σημείο. Χαρακτηριστικό της κατεύθυνσης που ακολουθεί το design της νέας S-Class είναι και το γεγονός ότι υπάρχουν 27 λιγότερα φυσικά κουμπιά και διακόπτες σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα φωνητικών εντολών “Hey Mercedes”. Περισσότερα στο προσεχές μέλλον!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche 911 Turbo δοκιμάζεται στην ηλιόλουστη Γαλλία.

cars

Νέο Honda Accord – Εξέλιξη!

cars

Toyota GR Yaris: Ένα “homologation special” με 250 ίππους και σύστημα τετρακίνησης!

cars

Τι παίρνεις αν διασταυρώσεις το 500X με το 500L; Το 500XL φυσικά!

cars

Νέο VW Golf. Υπερσύγχρονο και στα φώτα

cars

Στις 2 Δεκεμβρίου η (σημαντικά) ανανεωμένη Jaguar F-Type.

cars

Η Audi φεύγει από την Formula E και πηγαίνει στο Dakar!

cars

Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της μητέρας του Ναβάλνι για παροχή ακατάλληλης ιατρικής περίθαλψης στον γιό της

cars

Το κλειδί της Ferrari Roma είναι κυριολεκτικά ένα μεγάλο σήμα!

cars