CARSNEWS
AUTONEWS

Το εσωτερικό της Aston Martin DBX είναι ακριβώς όσο πολυτελές περίμενες!

Πλησιάζουμε στις 20 Νοεμβρίου και η Aston Martin αρχίζει να αποκαλύπτει όλο και περισσότερα για το ολοκαίνουριο και εξαιρετικά σημαντικό μοντέλο της. Γιατί στις 20 Νοεμβρίου, στο Πεκίνο, η αγγλική εταιρία θα παρουσιάσει το πρώτο SUV της ιστορίας της: την DBX – ένα μοντέλο που θα λειτουργήσει ως βαρόμετρο για τα μελλοντικά πλάνα της Aston Martin αν και η επιτυχία του είναι λίγο ή πολύ προδιαγεγραμμένη αν κρίνουμε από  το σερί πετυχημένων παρουσιάσεων των τελευταίων ετών και την δημοτικότητα που απολαμβάνουν αυτού του είδους οι κατασκευές παγκοσμίως.

Αυτό που γίνεται άμεσα εμφανές από την φωτογραφία που έδωσε η Aston Martin στην δημοσιότητα, είναι το υψηλότατο επίπεδο πολυτέλειας και design που θα χαρακτηρίζει την DBX όπως χαρακτηρίζει και τα άλλα μοντέλα της γκάμας. Σύμφωνα με την εταιρία, χρησιμοποιούνται υλικά ύψιστης ποιότητας αλλά αυτά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά θα είναι αυτά που θα κάνουν την DBX ξεχωριστή. Γιατί μπορεί να μην έχεις την δυνατότητα να δεις τους 6 μήνες που χρειάστηκαν για την βελτιστοποίηση της θέσης οδήγησης, αλλά οι ιδιοκτήτες θα το νιώσουν. Όπως και την δουλειά που έχει γίνει στην εργονομία ή την “άσκηση” του κατασκευαστή με μικρά παιδιά να δοκιμάζουν τις πίσω θέσεις.

Όλα τα υπόλοιπα, θα τα πούμε σε 2 εβδομάδες, όταν η Aston Martin σηκώσει το πέπλο που καλύπτει την DBX. Μέχρι τότε, ας μείνουμε στην φωτογραφία που έχουμε και στο γεγονός ότι το νέο SUV θα κοστίζει τουλάχιστον 158.000 λίρες στην Αγγλία – περί τα €184.000 με την τρέχουσα ισοτιμία αλλά το λιγότερο που αγοράζεις με αυτά τα χρήματα είναι μία ευρύχωρη Aston Martin με έναν twin-turbo V8 550 ίππων της Mercedes-AMG.

Related Articles

Η Touring Superleggera ετοιμάζει την Berlinetta Aero!

cars

Alpina B3 Sedan. Γιατί να περιμένεις για την M3;

cars

Kawasaki Vulcan S. Διαθέσιμο

cars

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας.

cars

Kona Electric facelift. Ακόμα πιο τολμηρό.

cars

To νέο ηλεκτρικό Fiat 500 συναντά την Κουμαντζιάς Α.Ε. και ηλεκτρίζει με το στιλ του!

cars

Jeep. Διαφορετικά και ξεχωριστά 

cars

Nissan Leaf. Έφτασε ήδη σε ένα σημαντικό ορόσημο

cars

Το τελευταίο αντίο στον θρυλικό “σκαραβαίο” είναι και το πιο συγκινητικό.

cars