CARSNEWS
NEW MODELS

Το ηλεκτροκίνητο BMW i4 των 530 ίππων αποκαλύπτεται

Έτοιμη να περάσει στη γραμμή παραγωγής τη δεύτερη αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση στην ιστορία της είναι η BMW.

Η βαυαρική φίρμα πρόκειται να αποκαλύψει στην έκθεση αυτοκινήτου στη Γενεύη, η οποία ανοίγει τις πύλες τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, το BMW i4, ήτοι ένα ηλεκτροκίνητο sportsedan με της διαστάσεις της Σειράς 3 και την αποστολή να ανακόψει την επέλαση του Tesla Model 3 στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το αινιγματικό video που έδωσε στη δημοσιότητα η BMW δεν αποκαλύπτει τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου παρά μόνο τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές που πρόκειται να ακολουθήσει.

Κρίνοντας, λοιπόν, από αυτές, το νέο ηλεκτροκίνητο sedan της BMW θα ακολουθήσει το σχεδιαστικό παράδειγμα του πρωτότυπου BMW i Vision Dynamics, διατηρώντας και τη διάταξη με τον κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω τμήμα και τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς.

Τοποθετημένες στο δάπεδο του αμαξώματος θα είναι οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα προσφέρουν αυτονομία μεγαλύτερη των 450 χιλιομέτρων.

Το BMW i4 αναμένεται να περάσει στην παραγωγή το 2021, αν και σε δεύτερο χρόνο θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες εκδόσεις ισχύος ή αυτονομίας, οι οποίες θα καλύψουν το κενό που υπάρχει σήμερα στην γκάμα της βαυαρικής φίρμας και θα δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στην Tesla και το καταξιωμένο Model 3.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέα εποχή στις After Sales υπηρεσίες της Audi

cars

Τα πέντε καλύτερα rally cars στην ιστορία της Porsche (Video)

cars

Έτσι θα είναι η coupe έκδοση του VW Tiguan

cars

Πόσο κοστίζει το Tesla killer των 1.080 ίππων;

cars

Το νέο Peugeot 2008 ήρθε στη χώρα μας με τιμή από 19.900 ευρώ

cars

Στα σκαριά και έκδοση AMG της Mercedes-Benz EQS

cars

Νέες φωτογραφίες μάς φέρνουν πιο κοντά στο Toyota Yaris SUV

cars

Το Mazda MX-5 Coupe είναι αυτό που πάντα ονειρευόμασταν

cars

Αποκλειστικό: Η τιμή της νέας Skoda Octavia στην ιταλική αγορά

cars