CARSNEWS
NEW MODELS

Το θρυλικό Lada Niva επιστρέφει ανανεωμένο

Σαράντα δύο χρόνια μετά την έναρξη της παραγωγή του, το αειθαλές Lada Niva παραμένει στο προσκήνιο της επικαιρότητας συντηρώντας τον θρύλο που έχει δημιουργήσει γύρω από το όνομά του.

Το άτρωτο offroader της ρωσικής στέπας, επιστρέφει ανανεωμένο γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από κανέναν.

Οι αναβαθμίσεις ξεκινούν από τις επιφάνειες του αμαξώματός, ωστόσο, αποκτούν μεγαλύτερη αξία στον θάλαμο των επιβατών. Η ηχομόνωση του τελευταίου ενισχύθηκε, τα πίσω καθίσματα απέκτησαν προσκέφαλα, το σύστημα κλιματισμού βελτιώθηκε, ενώ προστέθηκαν και υποδοχές για μικροαντικείμενα.

Τα ηλεκτρικά παράθυρα και τα θερμαινόμενα καθίσματα με τους νέους και πιο αξιόπιστους μηχανισμούς αναδίπλωσης (τρίθυρες εκδόσεις), συμπληρώνουν το update που δέχθηκε ένα από τα πλέον εμβληματικά offroader των ημερών μας.

Στην προσπάθεια επικαιροποίησης του Lada Niva δεν συμπεριλήφθηκε πάντως ο ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1,7 λίτρων που φιλοξενεί κάτω από το καπό του, αποδίδοντας 83 ίππους και επιταχύνοντας το ρωσικό τετράτροχο από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε… μόλις 17 δευτερόλεπτα.

Related Articles

Το Hyundai Elantra αγρίεψε και εντυπωσιάζει

cars

Το Car and Driver Ιουνίου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά

cars

O Άγιος Βασίλης τους έφερε μία αληθινή Lamborghini (Video)

cars

Στο σφυρί μια συλλεκτική Lotus Esprit Turbo

cars

Τα πάντα για το νέο VW Tiguan. Στην Ελλάδα στα τέλη του 2020

cars

Παρουσιάστηκε το νέο Ford F-150 (video)

cars

Porsche απογειώνεται με την όπισθεν σε track day (Video)

cars

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου…

cars

Πώς διέφυγε ο Carlos Ghosn

cars