CARSNEWS
NEW MODELS

Το ινδικό τερατούργημα της Suzuki σε πάει παντού (Video)

Θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη υπερπαραγωγή του Bollywood διεκδικώντας μια θέση στο πάνθεον του παγκόσμιου κινηματογράφου ως το απόλυτο όχημα επιβίωσης.

Στην πραγματικότητα βέβαια δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ιδιοκατασκευή που είχε αφετηρία ένα άσημο van της Suzuki, το οποίο και μεταμορφώθηκε σε ένα όχημα παντός καιρού και εδάφους.

Το γνωστό και στην Ελλάδα Suzuki Carry αύξησε την απόσταση που το χωρίζει από το έδαφος, απέκτησε το σύστημα μετάδοσης ενός Suzuki Samurai και ως εκ τούτου κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Και ο κινητήρας ωστόσο προήλθε από το εμβληματικό Samurai, διαθέτοντας τέσσερις κυλίνδρους και χωρητικότητα 1,0 λίτρου, παίρνοντας τη θέση του τρικύλινδρου συνόλου των 800 κ.εκ.

Ο νέος κινητήρας έφερε μαζί του και νέο κιβώτιο ταχυτήτων, ολοκληρώνοντας τη μετάλλαξη του ιαπωνικού van σε όχημα επιβίωσης.

Φυσικά υπήρξαν και εξοπλιστικές αναβαθμίσεις, οι οποίες δεν σταματούν στους μεγαλύτερους τροχούς και τα ειδικού… σκοπού ελαστικά αλλά επεκτείνονται και στις επιφάνειες του αμαξώματος, οι οποίες απέκτησαν ένα σωληνωτό πλαίσιο προστασίας.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο έχουν προσαρμοστεί οι πρόσθετοι προβολείς φωτισμού και οι υποδοχές για κάνιστρα, τα οποίο με τη σειρά τους αυξάνουν την αυτονομία του τροποποιημένου Suzuki Carry.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Kosmocar στη μάχη κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού

cars

Η Volvo ανακαλεί 750.000 αυτοκίνητα για πρόβλημα στο σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος

cars

Στη Ferrari για τα επόμενα δύο χρόνια ο Carlos Sainz

cars

Το νέο Nissan Qashqai αποκαλύπτεται (Video)

cars

Βαθιά υπόκλιση στον monsieur Leclerc (video)

cars

BYD: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των ηλεκτρικών Han, Atto 3 και Tang στη Γαλλία

cars

Τι σχέση έχει μια BMW X6 με ένα άρμα μάχης; (video)

cars

Software VS Hardware: Ποιός θα θριαμβεύσει στη νέα εποχή της αυτοκίνησης;

cars

Ξεκίνησε η εντυπωσιακή αποκατάσταση της κατεστραμμένης Ferrari F40

cars