CARSNEWS
NEW MODELS

Το καυτό Toyota GR Yaris των 261 ίππων από 298 ευρώ/μήνα

Εν μέσω ενός άνευ προηγουμένου καταιγισμού δυσοίωνων προβλέψεων για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας, μια αχτίδα αισιοδοξίας ξεπρόβαλε πίσω από τις βαυαρικές Άλπεις, ζεσταίνοντας για τα καλά  την γερμανική αγορά αυτοκινήτου.

Ο λόγος για το Toyota GR Yaris, το οποίο όχι μόνο ξεκίνησε την εμπορική πορεία του στη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης αλλά και προσφέρεται με ένα εξαιρετικά δελεαστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Το τελευταίο προβλέπει τη μηνιαία καταβολή 298  ευρώ τον μήνα, χωρίς μάλιστα να απαιτείται η καταβολή κάποιου ποσού ως προκαταβολή.

Το Toyota GR Yaris των 261 ίππων προσφέρεται στη Γερμανία σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, με το πρώτο να κοστίζει 33.200  ευρώ και το δεύτερο 37.690 ευρώ. Σίγουρα δεν πρόκειται για τιμή ευκαιρίας ωστόσο η εν λόγω έκδοση είναι η κορυφαία στην ιστορία του ιαπωνικού supermini και ό,τι πιο κοντινό μπορεί να αποκτήσει κανείς σε εκείνα στα αγωνιστικά οχήματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Χάρη στο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, το Toyota GR Yaris των τριών κυλίνδρων και των 1.600 κ.εκ. επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ./ώρα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το πιο… γλυκούλι περιπολικό στον κόσμο!

cars

Νέος twin-turbo V6 3.0 κινητήρας από την Aston Martin (Video)

cars

Η FCA θα πάρει δάνειο ύψους 6,3 δισ. ευρώ από το ιταλικό κράτος

cars

To Nissan LEAF θα “φωτίσει” την Αυστραλία

cars

Η Volkswagen ξεκινά ολιγόωρη εργασία στη Γερμανία

cars

H ανεπίσημη πρώτη του νέου Audi S3

cars

H BMW Σειρά 4 φοριέται και ως shooting brake

cars

Είναι αυτό το νέο Hyundai i20 N;

cars

Αποκλειστικό: Δοκιμάζουμε το συλλεκτικό Abarth 695 70o Anniversario 180PS (Video)

cars