CARSNEWS
AUTONEWS

Το μέλλον των Bugatti και Lamborghini αποφασίζεται τον Νοέμβριο.

Οι φήμες για μία εκ βάθρων αναδιάρθρωση του Volkswagen Group κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να αλλάζει κάτι ουσιαστικά. Τον τελευταίο καιρό όμως, έγιναν πιο συγκεκριμένες με την αναφορά της διαφαινόμενης πώλησης ή ανταλλαγής της Bugatti και τώρα, το συνήθως έγκυρο Reuters έμαθε από ανεπιβεβαίωτες πηγές ότι η οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με το μέλλον όχι μόνο της γαλλικής μάρκας αλλά και της Lamborghini και της Ducati θα παρθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση όλων των εταιριών και των επιμέρους προϊόντων του Group.

Φυσικά, η πώληση των τριών εταιριών παραμένει η πιο ακραία λύση και πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, θα εξετάσει άλλες όπως η υπογραφή “τεχνολογικών συνεργασιών” ή κάποιου είδους πιο ήπιας αναδιάρθρωσης. Σε κάθε περίπτωση, το Volkswagen Group έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια ώστε να κατανείμει με βέλτιστο τρόπο τους πόρους που διαθέτει ώστε να εξελίξει τεχνολογίες όπως αυτή της (ημί)αυτόνομης οδήγησης, της συνδεσιμότητας και νέων μορφών προώθησης. Και είναι αυτό το τελευταίο που θα κρίνει έως έναν βαθμό την μοίρα των Bugatti, Lamborghini και Ducati.

Οι εταιρίες πρέπει να μετρηθούν με βάση τις νέες απαιτήσεις.

Δήλωσε ο επικεφαλής του Group, Herbert Diess, υπονοώντας ότι η εξέλιξη νέων τεχνολογιών, ιδίως αυτής του εξηλεκτρισμού, για εταιρίες οι οποίες έχουν καθιερωθεί με μηχανές εσωτερικής καύσης ενδεχομένως να μην αξίζει. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα που έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του το VW Group θα δοθεί εντός του τρέχοντος έτους και ενώ η πώληση των 3 εταιριών ή κάποιας εξ αυτών ίσως να αποτελέσει έκπληξη, μία ματιά στην ιστορία τους δείχνει ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Καλώς ή κακώς, οι μάρκες αλλάζουν χέρια και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

The post Το μέλλον των Bugatti και Lamborghini αποφασίζεται τον Νοέμβριο. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τεράστιο κοίτασμα λιθίου ανακαλύφθηκε στην Ταϊλάνδη – «Ευκαιρία για αυτόνομη παραγωγή μπαταριών για τα ηλεκτρικά οχήματα»

cars

Νέο, VW Caddy Beach για ατελείωτο camping.

cars

Formula 1: Pole Position για μισό δέκατο του δευτερολέπτου πήρε ο Φερστάπεν στην Αυστρία

cars

VW Golf. Διαθέσιμο και με νέες εκδόσεις 

cars

Honda e:concept. Το επόμενο βήμα στον εξηλεκτρισμό.

cars

Εικονικές επιχειρήσεις με «αχυρανθρώπους», λαθρεμπόριο και διεθνές κύκλωμα απάτης εντόπισε το ΣΔΟΕ

cars

Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη του Τραμπ ότι το National Enquirer είχε συμφωνήσει να τον βοηθήσει θάβοντας ρεπορτάζ

cars

Nissan Z Proto. Φουτουριστικό

cars

ACEA: Μη βιώσιμοι οι βενζινοκινητήρες μετά το 2026.

cars