CARSNEWS
NEW MODELS

Το μυθικό ποσό που ξόδεψε ο Christiano Ronaldo για τη νέα του Bugatti

H προτίμηση του ChristianoRonaldo στις εξεζητημένες τετράτροχες προτάσεις είναι γνωστή, όπως γνωστή είναι και η οικονομική επιφάνεια του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, η οποία του επιτρέπει να κάνει κάθε αυτοκινητικό του όνειρο πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τον βρετανικόΤύπο, το νέο απόκτημα του Πορτογάλου super star προέρχεται από την Bugatti και δεν είναι άλλο από την περιορισμένης παραγωγής Centodieci.

Το αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε με σκοπό να τιμήσει τον ιδρυτή της Bugatti και την EB110 με την οποία η γαλλική φίρμα επέστρεψε στο προσκήνιο της επικαιρότητας 110 χρόνια μετά τη γέννηση του EtoreBugatti.

Αν και η Centodieci βασίζεται στη Chiron, οι αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί είναι αρκετές ώστε να δικαιολογήσουν την εκτόξευση της τιμής της κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής -μόλις 10 αντίτυπα πρόκειται να κατασκευαστούν- η οποία δεν θα μπορούσε από το να τραβήξει την προσοχή όλων εκείνων που διαθέτουν την οικονομική άνεση να επενδύουν τεράστια ποσά στην αγορά εξεζητημένων τετράτροχων.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Christiano Ronaldo ο οποίος θέλησε να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Juventus με την προσθήκη της τρίτης Bugatti στη συλλογή του.

Κι αν τα 10 εκατομμύρια ευρώ σάς ακούγονται πολλά, σημειώστε ότι η προσωπική περιουσία του Πορτογάλου ξεπερνά σύμφωνα με εκτιμήσεις τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Για τους λάτρεις των αριθμών να σημειώσουμε ότι η Bugatti Centodieci εφοδιάζεται με τον W16 κινητήρα των 8 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια τεσσάρων υπερσυμπιεστώνκαυσαερίων αποδίδει 1.600ίππους και 1.600 Nm ροπής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Tεχνολογία από τη Formula 1 για την Aston Martin

cars

Ο Kimi Raikkonen κρύβει ένα παιδί μέσα του! (video)

cars

Η Ford εξετάζει υπομάρκες με τις επωνυμίες Mustang και Bronco

cars

Με 320 χιλιόμετρα αυτονομίας το ηλεκτρικό Fiat 500e

cars

Pirelli: Επένδυση, όχι εξαγορά από την Brembo

cars

Απίστευτο: Σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα για να πάρει οδηγίες! (Video)

cars

Η Renault σκοπεύει να σταματήσει τα πολυμορφικά

cars

Η MINI ετοιμάζει ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV

cars

Μήπως η Ελλάδα έχει (ακόμα) μία «δεύτερη ευκαιρία»;

cars