CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο και στιλάτο Fiat Strada ντεμπουτάρει στη Ν. Αμερική!

Οι εποχές που τα pickups ήταν άχρωμοι “εργάτες”, τετράγωνα επαγγελματικά οχήματα χωρίς κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, η κατηγορία των “αγροτικών” έχει πάρει και lifestyle διαστάσεις οπότε οι εταιρίες είναι αναγκασμένες να σχεδιάσουν κάτι ελκυστικό που θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό – ή τουλάχιστον, δεν θα υστερεί σε σύγκριση με αυτόν. Το ίδιο κάνει και η Fiat με το νέο Strada που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του έπειτα από μία πάρα πολύ σύντομη καμπάνια teaser.

Οι επιρροές από το Toro στο design του νέου Strada είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, με την μεγάλη γρίλια να κεντρίζει τα βλέμματα στο εμπρός μέρος και τα δύο λεπτά, “μοντέρνα” φωτιστικά σώματα αριστερά και δεξιά της. Στο πλάι δε, ξεχωρίζουν τα φαρδιά φτερά με τους τετραγωνισμένους θόλους ενώ δυστυχώς, δεν έχουμε φωτογραφία από την καμπίνα η οποία είναι σχεδιασμένη για να φιλοξενεί 5 ανθρώπους και επωφελείται από τεχνολογίες περισσότερο… επιβατικών μοντέλων της εταιρίας στην συγκεκριμένη αγορά, όπως το Argo. Όσον αφορά στα μηχανικά, το ιταλικό pickup εξοπλίζεται με τον Firefly βενζινοκινητήρα των 1,3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί και ένα ισχυρότερο σύνολο στην γκάμα. Πάντως η Fiat θα συνεχίσει να προσφέρει και την προηγούμενη γενιά του Strada ως μία πιο προσιτή εναλλακτική για όποιον δεν συγκινείται από αυτά που φέρνει στο παιχνίδι το νέο μοντέλο. Μην περιμένεις όμως το νέο Fiat Strada να γίνει διαθέσιμο και σε αγορές πέραν της Λατινικής Αμερικής.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σαν σήμερα 15 Μαρτίου: 9 χρόνια πριν βρέθηκε το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Το bulling, οι βασανισμοί και η εξαφάνιση

cars

Το μικροσκοπικό νησί με το εκκλησάκι στην Κω

cars

To Volvo EX90 εκμεταλλεύεται στο έπακρο το ηλιακό φως

cars

Ferrari 812 Superfast Versione Speciale. Με V12-διαμάντι 830 ίππων.

cars

Το Toyota Mirai μεταμορφώνεται για την 2η γενιά του!

cars

Η AMG εγκαταλείπει τον V8 για χάρη ενός υβριδικού 4-κύλινδρου στη νέα C63;

cars

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο ατύχημα της Uber

cars

«Έπεσα σε παγίδα», είπε ο αρχαιοφύλακας που καταγγέλθηκε για ασέλγεια 10χρονου παιδιού στη Νίσυρο

cars

Απίστευτο: Ισχυροί άνεμοι μετακίνησαν λίμνη της Καλιφόρνιας κατά τρία χιλιόμετρα

cars