CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο Ford Bronco ανακοινώθηκε για την άνοιξη του 2020.

Έπειτα από 5 γενιές αλλά και σχεδόν 25 χρόνια απουσίας από την αγορά, η Ford επαναφέρει στο προσκήνιο το Bronco με την ανακοίνωση ότι η 6η γενιά θα παρουσιαστεί στο κοινό την άνοιξη του 2020. Το όνομα Bronco μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό στην ευρωπαϊκή αγορά, πόσο μάλλον στην ελληνική, αλλά έχει ειδικό βάρος στην αμερικανική, με την ιστορία του να ξεκινά πίσω στη δεκαετία του ’60 και να συνεχίζει μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Προς το παρόν η Ford δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο της. Το σύντομο video που έδωσε στη δημοσιότητα κάνει μία γρήγορη αναδρομή στο παρελθόν υπονοώντας μία ισχυρή σύνδεση του ολοκαίνουριου Bronco με τους προγόνους του. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Ακούγεται για παράδειγμα ότι το Bronco θα κάνει χρήση του πλαισίου στο οποίο βασίζεται το Ranger και πως θα είναι διαθέσιμο τόσο ως 3-θυρο όσο και ως 5-θυρο. Κατά το λανσάρισμα του στην αγορά, μάλλον θα προσφέρεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,3 λίτρων ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να προστεθούν στην γκάμα επιπλέον μηχανικά σύνολα. Θεωρείται σίγουρο δε, ότι μέσα σε αυτά θα υπάρχει και κάποιο υβριδικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο Ford Bronco θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος του Jeep Wrangler στον στίβο των σκληροπυρηνικών off-roaders της αμερικανικής αγοράς, με το Land Rover Defender να προσφέρει μία πιο premium εκδοχή του συγκεκριμένου segment. Μένει να δούμε αν θα είναι και παγκόσμιο ή αν θα περιοριστεί στην αγορά της Β. Αμερικής.

Related Articles

Οχιά έκοβε βόλτες σε… αυλή σπιτιού στη Λαμία

cars

Το VW Transporter φόρεσε τα αθλητικά του και έγινε “Sportline”.

cars

Mercedes GLΑ250e & CLA250e. Η γκάμα των plug-in υβριδικών της Mercedes διευρύνεται περαιτέρω

cars

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου

cars

Nέο Honda HR-V. Αποκλειστικά υβριδικό

cars

Jeep Wrangler Rubicon 392. Όχι απλά ένα Wrangler με V8!

cars

Ford. Τεχνολογία για την πρόβλεψη ατυχημάτων

cars

Nissan Hyper Tourer concept: Το μέλλον της premium κινητικότητας

cars

Παράνοια! Το νέο GMC Hummer ζυγίζει πάνω από 4 τόνους!

cars