CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο GT-R θα συμβεί, αλλά η Nissan παραμένει αναποφάσιστη!

Με τα δεδομένα ως έχουν μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, θεωρείται βέβαιο ότι ο θρύλος του “Godzilla” θα συνεχίζει. Η Nissan θα λανσάρει κάποια στιγμή στο μέλλον τον διάδοχο του R35 GT-R και είναι απολύτως σίγουρο ότι θα μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο κυκλοφορεί με την ταχύτητα του. Ο τρόπος που θα επιτυγχάνει αυτήν την ταχύτητα όμως, είναι κάθε άλλο παρά αποφασισμένος, όπως αποκάλυψε σε αυστραλιανό μέσο ο αντιπρόεδρος product planning της Nissan, Ivan Espinosa.

Αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε.

Δήλωσε με άφθονη ασάφεια το υψηλόβαθμο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρίας, επιβεβαιώνοντας με πολύ απλά λόγια ότι δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση όσον αφορά στο κινητήριο σύνολο του R36. Προς το παρόν, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ένα είδος υβριδικού powertrain, ενδεχομένως ενσωματώνοντας ένα Kinetic Energy Recovery System (KERS) παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει σε κάποια από τα αγωνιστικά της Nissan. Τίποτα δεν αποκλείεται και όλα εξετάζονται ενδελεχώς ώστε το επόμενο GT-R να πετυχαίνει τους στόχους που έχει θέσει η ιαπωνική μάρκα. Ακόμα και το ενδεχόμενο ενός αμιγώς ηλεκτρικού R36 παραμένει στο τραπέζι αν και ο Espinoza χαρακτήρισε την συγκεκριμένη τεχνολογία  ως “μη-ώριμη”.

Η ωριμότητα της τεχνολογίας είναι μία ακόμα παράμετρος που πρέπει να εξετάσουμε. Άρα, πρέπει να συνυπολογίσουμε τον ρυθμό ωρίμανσης της τεχνολογίας, τις προσδοκίες των πελατών και την εμπειρία που θέλουμε να προσφέρουμε.

Δεν χρειαζόταν ο Espinosa για να καταλάβουμε ότι η δημιουργία της νέας έκδοσης ενός εμβληματικού sports car όπως το Nissan GT-R είναι μία πολυδιάστατη διαδικασία που αποτελείται από πολλά επιμέρους δυσεπίλυτα παζλ. Κάποια στιγμή όμως θα παρθούν αποφάσεις και τότε θα έχουμε περισσότερα για να συζητήσουμε… και να ονειρευτούμε!

The post Το νέο GT-R θα συμβεί, αλλά η Nissan παραμένει αναποφάσιστη! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Μπήκαν με αλυσοπρίονο σε χώρο με πυρηνικό αντιδραστήρα – Πώς αποφεύχθηκε η τραγωδία

cars

Η Hyundai φέρνει το ανανεωμένο Kona.

cars

Η Daimler ισχυρίζεται πως δημιούργησε το πρώτο φορτηγό το 1896.

cars

Nissan. Εξαιρετικά σημαντική ανακάλυψη

cars

Η Shelby Super Snake Speedster είναι ένα “ανοιχτό” όνειρο 835 ίππων!

cars

Απολύτως τρελή και υβριδική η επόμενη Bugatti!

cars

Αυτή είναι η νέα, σκληροπυρηνική και κορυφαία, BMW M2 CS.

cars

Ford Mustang Mach-E. Έτοιμη

cars

Αυστραλία: O Ελληνισμός του Σίδνεϊ γιόρτασε μαζικά και πανηγυρικά την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

cars