CARSNEWS
NEW MODELS

Το νέο Hyundai i20 είναι ήδη εδώ!

Το νέο Hyundai i20 αποτελεί γεγονός. Οι πρώτες φωτογραφίες του κορεατικού supermini κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου αποκαλύπτοντας τη σχεδιαστική του ταυτότητα.

Τ ο νέο Hyundai i20 επιχειρεί να υιοθετήσει έναν δυναμικότερο σχεδιαστικό προσανατολισμό και ως έναν βαθμό το πετυχαίνει χάρη στο προτεταμένο ρύγχος με την τραπεζοειδή κεντρική εισαγωγή αέρα και τους λεπτούς προβολείς.

Τα νεύρα που διατρέχουν το καπό ενισχύουν το δυναμικό προφίλ του κορεατικού supermini, με τη διχρωμία του αμαξώματος –η οροφή παρουσιάζεται σε μαύρο χρώμα- και τις καλοσχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση.

Ανάλογα χαρακτηριστικά θα συναντήσει κανείς και στο πίσω τμήμα του αποκλειστικά πεντάθυρου Hyundai i20, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του αεροδυναμικού διαχύτη που ενσωματώνεται στον προφυλακτήρα.

Αντιθέτως, τα πίσω φωτιστικά σώματα μοιάζουν εκτός… κλίματος καθώς στέκουν αρκετά χαμηλά και καταλαμβάνουν δυσανάλογα μεγάλο τμήμα του αμαξώματος.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Hyundai i20 θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, στο πλαίσιο της Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα η ημερομηνία έναρξης των πωλήσεών του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις κάτω από το καπό του καθώς οι μέχρι σήμερα γνωστοί κινητήρες βενζίνης του 1,0  και του 1,2 λίτρου πρόκειται να διατηρήσουν τη θέση τους.

Τη διαφορά ίσως κάνει η έκδοση N που για πρώτη φορά θα τοποθετήσει το κορεατικό supermini απέναντι στα hot hatches της κατηγορίας του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ανάλυση: Γιατί ο κορωναϊός μπορεί να σκοτώσει την αυτοκινητοβιομηχανία

cars

Αυτό είναι το εντυπωσιακό μέλλον του επιβλητικού Range Rover (Video)

cars

Επίσημο: Αναβλήθηκε ξανά η Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο λόγω της Covid-19

cars

O «Maestro» της Formula 1 – Η αληθινή ιστορία μίας απαγωγής που θα ζήλευε και το Netflix

cars

Νέο σύστημα για αναλογικά τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

cars

Alfa Romeo: Αποκαλύφθηκε το μονοθέσιο του 2020

cars

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την εορταστική περίοδο

cars

H Novitec μεταμορφώνει τη McLaren 720S Spider

cars

Πάρτυ στα social media για την #απαγόρευσηκυκλοφορίας

cars