CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο Hyundai i20 θέλει να σοκάρει ολόκληρη την κατηγορία!

Πριν από μερικές ημέρες η Hyundai αποκάλυψε ότι έχει ετοιμάσει το νέο i20 για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης. Τότε υποσχόταν ένα “δραστικά διαφορετικό” μοντέλο σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο αλλά είναι εύκολο να απορρίψεις τα λεγόμενα μίας εταιρίας ως υπερβολές και marketing. Τελικά, αποδεικνύεται πως οι δηλώσεις της Hyundai δεν ήταν ούτε κατά διάνοια αρκετές για να μας προετοιμάσουν γι’ αυτό  που ετοίμασαν οι σχεδιαστές της. Αν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι αληθινές, τότε το νέο i20 είναι το πιο ακραίο μοντέλο στην κατηγορία και η Hyundai μία από τις πιο σχεδιαστικά τολμηρές εταιρίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Οι εικόνες που βρήκαν τον δρόμο τους για το διαδίκτυο δείχνουν ένα προκλητικό, πολωτικό design με επιθετικό προφίλ, πολλές “θυμωμένες” ακμές και ένα πίσω μέρος που αναμφίβολα και αναπόφευκτα, θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Το νέο Hyundai i20 δεν είναι ένα “εύκολο” αυτοκίνητο και ασχέτως με το αν πετύχει ή όχι εμπορικά, δεν μπορώ παρά να συγχαρώ την κορεατική εταιρία για την τόλμη που δείχνει σε μία παραδοσιακά συντηρητική αγορά – την ευρωπαϊκή. Γιατί το Sonata στις Η.Π.Α. μπορεί να γίνει αποδεκτό πολύ πιο εύκολα απ’ ότι το i20 στην Ευρώπη. Είναι μικρότερο το ρίσκο αν με καταλαβαίνεις.

Προς το παρόν πάντως, αυτές οι φωτογραφίες είναι το μοναδικό νέο σχετικά με το Hyundai i20 – κι αυτό όχι επιβεβαιωμένο. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα μηχανικά του αν και περιμένουμε η τόλμη της φίρμας δεν θα περιοριστεί στο design του αμαξώματος. Η λογική λέει ότι το ανανεωμένο μοντέλο θα προσφέρεται με άφθονη τεχνολογία ενώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο λανσαρίσματος μίας εξηλεκτρισμένης έκδοσης που θα βοηθήσει την κορεατική μάρκα με την συμμόρφωση στους νέους κανονισμούς εκπομπών ρύπων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα θα γίνει το World Car of the Year του 2021.

cars

Ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου μετά την απολογία του για απόπειρα βιασμού

cars

Η Lamborghini Sian Roadster είναι μία πανάκριβη, sold-out πραγματικότητα!

cars

Σε κρίσιμη κατάσταση o δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του

cars

Toyota Corolla Cross Hydrogen Concept – Με την “καρδιά” της GR Corolla!

cars

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Το «Δέκα λεπτά κήρυγμα» σταμάτησε γιατί το ζήτησα εγώ

cars

Άκουσε για πρώτη φορά τον βρυχηθμό του Nissan Z Proto!

cars

Καταργούνται τα Volkswagen Passat και Arteon;

cars

 Peugeot. Aγωνιστικές περγαμηνές πολλών ετών

cars