CARSNEWS
NEW MODELS

Το νέο Hyundai i30 N ανεβάζει τη θερμοκρασία και τον πήχη

Η Hyundai δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα στην περίφημη κατηγορία των hothatch. Με αφορμή την πρόσφατη επικαιροποίηση των προδιαγραφών των πολιτικών εκδόσεων του Hyundai i30, οι Κορεάτες προετοιμάζουν ένα πακέτο αναβαθμίσεων και για την κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου που φέρει τα διακριτικά «N».

Οι αναβαθμίσεις αυτές δεν θα αφορούν μόνον τα σχεδιαστικά ή τα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αλλά θα επεκτείνονται και στα μηχανικά του μέρη.

Ειδικότερα, ο δίλιτρος κινητήρας βενζίνης με τον οποίο εφοδιάζεται το κορεατικό hothatch θα αυξήσει τη μέγιστη ισχύ του στους 280 ίππους ενώ ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρει το i30 N θα προστεθεί και το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Η παρουσία του τελευταίο θα επιτρέψει στην κορυφαία έκδοση του Hyundai i30 να περιορίσει τις τιμές της κατανάλωσης καυσίμου και των εκλυόμενων ρύπων, αλλά και να τεθεί αντιμέτωπο με αντίστοιχες διαμορφώσεις που συναντά κανείς στην γκάμα των βασικών ανταγωνιστών του.

Η γκάμα της κορεατικής πρότασης θα συνεχίζει να απαρτίζεται από δύο τύπους αμαξώματος, ενώ σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό των επιφανειών του αμαξώματος, θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να τονωθεί περαιτέρω το ούτως ή άλλως δυναμικό προφίλ του αυτοκινήτου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Mini θέλει κάτι μεγαλύτερο!

cars

Με 7 νέα concepts η Mitsubishi στην έκθεση του Τόκιο

cars

ΥΠΕΝ: 1 στα 3 οχήματα που θα πωλούνται το 2030 να είναι ηλεκτρικό!

cars

Αudi A1 citycarver: Στην Ελλάδα από 25.410 ευρώ

cars

Αποστολή στη Γερμανία: Οδηγούμε το ηλεκτροκίνητο Opel Corsa (videos)

cars

Δίπλωμα οδήγησης μέσω Facebook η νέα «μόδα»

cars

Κληρώνει για την επένδυση της VW στην Ελλάδα – Εκτός χάρτη η Θάσος

cars

Η νέα Mercedes-Benz SL είναι ένα αυθεντικό sportscar

cars

Αυτό το τριθέσιο μοντέλο θα μπορούσε να είναι ένα μικρό Koenigsegg

cars