CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο Mitsubishi Outlander δοκιμάζεται σκληρά!

Η Mitsubishi δεν πτοείται από το γεγονός ότι το νέο Outlander έχει ήδη διαρρεύσει πλήρως αρκετό καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του και συνεχίζει το teasing, αυτή τη φορά με πλάνα ενός καμουφλαρισμένου μοντέλου να υπόκειται σε σκληρές δοκιμασίες σε κάθε είδους κατάσταση. Χιόνι, λάσπη, νερά, χώματα… τίποτα δεν φαίνεται να σταματά το νέο Outlander που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Mitsubishi, είναι “δοκιμασμένο για να είναι σκληρό”. Λογικό, καθώς η ιαπωνική εταιρία είχε 9 χρόνια στην διάθεση της για να προετοιμάσει τον αντικαταστάτη της τρέχουσας γενιάς.

Κάτω από την καμουφλαρισμένη επιφάνεια, κρύβεται ουσιαστικά η έκδοση παραγωγής του Engelberg Tourer concept από το… μακρινό 2019. Έτσι, περιμένουμε ένα τολμηρό εμπρός μέρος όπου θα επικρατεί σχεδιαστικά μία μεγάλη μάσκα με διπλά φωτιστικά σώματα ενώ πίσω, τα φανάρια είναι σημαντικά λεπτότερα και γενικότερα, το design είναι σημαντικά πιο απλό, χωρίς όμως να κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως “απλοϊκό”. Το μεγάλο μυστήριο προς το παρόν, είναι η καμπίνα αν και η λογική λέει πως ο σχεδιασμός της δεν θα απέχει πολύ από αυτόν του πρωτοτύπου.

Όσον αφορά στα μηχανικά, οι φήμες που κυκλοφορούν λένε ότι το νέο Outlander θα κάνει χρήση της πλατφόρμας του Nissan Rogue και κατά συνέπεια, θα είναι το “καλύτερα εξοπλισμένο” Mitsubishi. Περιμένουμε επίσης να είναι διαθέσιμο τόσο με έναν “συμβατικό” βενζινοκινητήρα όσο και με ένα plug-in υβριδικό σύνολο αν και η διαθεσιμότητα κάθε συνόλου εξαρτάται από την εκάστοτε αγορά. Περισσότερα θα μάθουμε σε μερικές ημέρες αφού η παρουσίαση του νέου Mitsubishi Outlander είναι προγραμματισμένη για τις 16 Φεβρουαρίου.

The post Το νέο Mitsubishi Outlander δοκιμάζεται σκληρά! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έκανε πρεμιέρα το «Σαν ψέμα» στο Open και το Χ βρήκε τη νέα του αγαπημένη απογευματινή συνήθεια

Bury

Οι εξελίξεις στην Συρία καθυστερούν την απόφαση για το εργοστάσιο της VW στην Τουρκία.

cars

Mercedes GLA 200. Ολιστική αναβάθμιση

cars

Η Alpina B3 Touring είναι έτοιμη και έρχεται στην Φρανκφούρτη!

cars

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel ακυρώνει το shakedown και κόβει την power stage

cars

Fiat 128. Καινοτομίες 50 ετών!

cars

Το νέο concept της Skoda ονομάζεται Slavia.

cars

Νέο Peugeot 3008. Δείχνει τα δόντια του…

cars

YPERION XP-1. Ένα «τιτάνιο» υπερ-αυτοκίνητο

cars