CARSNEWS
NEW MODELS

Το νέο Mokka θα εγκαινιάσει το καινούργιο πρόσωπο της Opel

Η Opel έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο σκίτσο της μάσκας του νέου μεσαίου της SUV, του Mokka, που θα παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως φαίνεται η συγκεκριμένη μάσκα δεν έχει σχέση με όσο γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την εικόνα των Opel, μια και είναι σχετικά λεπτή και εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αμαξώματος.

Ταυτόχρονα είναι πιο χαρακτηριστική και μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα στοιχείο ταυτότητας και αναγνώρισης όχι μόνο του Mokka αλλά όλων των μελλοντικών μοντέλων της γερμανικής εταιρείας. Και αυτό γιατί θα χρησιμοποιηθεί σε όλα.

Στη μάσκα, η οποία ονομάζεται Vizor είναι ενσωματωμένοι και οι LED προβολείς, ενώ πίσω της θα κρύβονται οι αισθητήρες και τα ραντάρ των συστημάτων υποβοήθησης με τα οποία θα μπορεί να εξοπλιστεί το καινούργιο SUV.

Το οποίο, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν θα είναι περίπου 120 κιλά πιο ελαφρύ σε σχέση με το μοντέλο που καθιστά και αυτό κυρίως χάρη στο πλαίσιο CMP του ομίλου της PSA. Ενδεικτικό της χρήσης του θα είναι και η μικρότερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με την τρέχουσα γενιά, ενώ δεν θα υπάρχει τετρακίνητη έκδοση.

Θα υπάρχει όμως ευθύς εξαρχής ηλεκτρική με το γνωστό πια σύστημα πρόωσης με τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων και τη μπαταρία των 50 kWh. Φυσικά θα υπάρχουν και συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου στα 1.200 cc και 1.500 cc, αντίστοιχα, από την γκάμα που διαθέτει η PSA.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο Volkswagen ID.3 πέτυχε ρεκόρ αυτονομίας 531 km!

cars

O Carlos Ghosn απέδρασε στον Λίβανο!

cars

Εξαγριωμένος οδηγός BMW εμβολίζει με μίσος ένα Ford (Video)

cars

Test Drive: Tesla Model Y Performance – Δοκιμάζουμε το εκρηκτικό ηλεκτρικό SUV των 534 ίππων!

cars

Πρεμιέρα στην Γενεύη για την Bentley Mulliner Bacalar

cars

Γεύση από νέο Seat Leon Cupra!

cars

Στο Mazda3 το βραβείο World Car Design of the Year για το 2020

cars

Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων το Peugeot 3008

cars

Renault: Ποιά θα είναι η αμοιβή του Luca de Meo!

cars