CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο Peugeot 5008 θα είναι και σέξι και πρακτικό.

Για την τρέχουσα γενιά του, το Peugeot 5008 μεταμορφώθηκε από το κλασικό, “βαρετό” minivan σε ένα πιο trendy SUV, όπως το μικρότερο 3008. Για την επόμενη γενιά όμως, η γαλλική εταιρία ετοιμάζει μία ακόμα μεταμόρφωση που, σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Peugeot, Gilles Vidal, θα καλύπτει με καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών.

Το 5008 αγοράζεται από νεαρούς ενήλικες με παιδιά. Οπότε το μεγαλύτερο μοντέλο αγοράζεται από οικογένειες ενώ συχνότερα, οι πελάτες με υψηλότερο προϋπολογισμό αγοράζουν το μικρότερο, 3008.

Αυτό ίσως μας οδηγήσει στην επόμενη γενιά του 5008 να είναι ακόμα πιο τετράγωνη και να βρούμε έναν τρόπο να την κάνουμε sexy.

Δήλωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας δημιουργώντας την εικόνα ενός πιο πρακτικού αλλά ταυτόχρονα ελκυστικού μοντέλου που θα ενισχύσει τα προσόντα που ήδη διαθέτει το 5008 χωρίς να αφήνει σε δεύτερη μοίρα “δευτερεύοντα” χαρακτηριστικά όπως η εμφάνιση και η τεχνολογία. Ο Vidal δήλωσε επίσης ότι αυτός και η ομάδα του πειραματίζονται με διάφορους τρόπους που θα επιτρέψουν την δημιουργία ενός πρακτικού αλλά sexy 5008. Για το τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα καθώς προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η παρουσίαση του facelift αργότερα μέσα στη χρονιά. Όταν έρθει πάντως το νέο μοντέλο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βασίζεται πάνω σε μία εξέλιξη της EMP2 αρχιτεκτονικής της Peugeot που θα επιτρέψει στην εταιρία να προσφέρει βενζινοκίνητες, πετρελαιοκίνητες, mild-hybrid, plug-in υβριδικές ή ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή τους – Πώς θα καταβάλετε το ποσό σε δόσεις

cars

Το νέο Ford Ranger Raptor έφτασε στην Ελλάδα

cars

Οι ρύποι φέρνουν το τέλος της BMW M2 στην Ευρώπη!

cars

Αμιγώς ηλεκτρικό Mini Cooper

cars

Άκυρη εκκίνηση για το Grand Prix του Λας Βέγκας στη Formula 1 – Διακοπή στα ελεύθερα δοκιμαστικά μετά από οκτώ λεπτά

cars

BMW: Η M2 CS είναι ένα αγωνιστικό με πινακίδες κυκλοφορίας.

cars

Θρυλική πρόκριση ο Ολυμπιακός: 1-6 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πέρασε στους «8» του Conference League

cars

Mercedes. «Έκλεψε» την παράσταση στην «Αυτοκίνηση 2019»

cars

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας.

cars