CARSNEWS
NEW MODELS

Το νέο Skoda Enyaq iV ηγείται στο Tour de France

Ο αγωνιστικός διευθυντής Christian Prudhomme χρησιμοποίησε το παραδοσιακά «Κόκκινο αυτοκίνητο» στην ειδική των 183 χιλιομέτρων από το Gap στο Privas. Τις επόμενες εβδομάδες, η νέα, ηλεκτρική ναυαρχίδα της ŠKODA θα αποτελεί το όχημα συνοδείας για τους ποδηλάτες του πελοτόν σε δύο ακόμη ειδικές και θα είναι εξοπλισμένη με ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού για να εξασφαλίσει τον ομαλό συντονισμό του αγώνα.

Το κόκκινο βαμμένο Enyaq iV διαθέτει πανοραμική γυάλινη οροφή, έξι κεραίες, ειδικές σειρήνες, ψυγείο και ένα προηγμένο κέντρο επικοινωνίας και εντολών στο πίσω μέρος. Αυτός ο εξοπλισμός επιτρέπει τη μετάδοση πληροφοριών από και προς το όχημα και ο Christian Prudhomme μπορεί επίσης να δώσει οδηγίες και να οργανώσει την κίνηση των συμμετεχόντων από εδώ. Θα διατηρήσει επίσης την επαφή με τους επιτρόπους του αγώνα και άλλα οχήματα και θα ανταλλάξει πληροφορίες μαζί τους σχετικά με την κατάσταση του αγώνα. Επιπλέον, το Enyaq iV διαθέτει ένα τροποποιημένο πλαίσιο για χρήση στο Tour de France, καθιστώντας το ιδανικά εξοπλισμένο για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του αγώνα. Το αμάξωμα είναι επίσης διακοσμημένο με τους χορηγούς του αγώνα.

Το Enyaq iV είναι μέρος ενός στόλου έως και 250 οχημάτων που παρέχει η ŠKODA κατά τη 17η συμμετοχή της ως επίσημου κύριου συνεργάτη του Tour de France. Φέτος, ο τσεχικός κατασκευαστής αυτοκινήτων δίνει έμφαση στα θέματα της αειφορίας και της ηλεκτρικής κινητικότητας: 30 οχήματα από τον στόλο είναι μοντέλα iV με plug-in υβριδική κίνηση ή πλήρως ηλεκτρικά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Συνεχίζονται τα πρόστιμα γύρω από τα ζαβολιάρικα λογισμικά

cars

Formula 1: Ο Sergio Perez αποχωρεί από την Racing Point

cars

Στη μάχη του Κορωνοϊού αυτοκινητοβιομηχανία με παραγωγή 5 εκ. μασκών την ημέρα

cars

Πέταξε «λευκή πετσέτα» και για το 2021 η Ferrari!

cars

Επιβεβαίωση Car and Driver: Ο Hulkenberg στη Haas το 2023

cars

Τρισδιάστατη ξύλινη επένδυση στην Bentley Flying Spur

cars

Η Tesla θα καταργήσει τις πρέσες και θα χρησιμοποιεί χυτά εξαρτήματα αλουμινίου

cars

Η Ολλανδία έτοιμη να συνδράμει την Ελλάδα στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

cars

Τα supercars που σημάδεψαν την ιστορία της Porsche (Video)

cars