CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο Subaru WRX STI αυξάνει τα όρια της ταχύτητας και της τεχνολογίας!

Όσο περιμένουμε από την Subaru να ανοίξει το κεφάλαιο “νέο Impreza”, δεν γίνεται να μην πηγαίνει ο νους μας στην κορυφαία έκδοση του. Οι φήμες λένε ότι το WRX θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο το τον Απρίλιο του 2021 με το WRX STI να ακολουθεί περίπου έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2022 αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία σχετικά με τα δύο σπορ μοντέλα. Τώρα αρχίζει σιγά-σιγά να μιλάει η Subaru γι’ αυτά αλλά και πάλι, το κάνει με γενικότητες και χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα ώστε να κρατήσει την αγωνία σε υψηλά επίπεδα.

Με την ευκαιρία της παράδοσης του WRX STI υπ’ αριθμόν 10.000 στην Αυστραλία, η Subaru δήλωσε ότι η νέα γενιά “θα αυξήσει τα όρια της ταχύτητας και της τεχνολογίας ακόμα περισσότερο από τους προκατόχους της “ και ενώ αυτό δεν μας λέει πολλά, αποτελεί ένδειξη ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς στο πρόγραμμα της εξέλιξης του νέου μοντέλου. Αρκετά καλά ώστε να αρχίσει, έστω και άτυπα, την κουβέντα γύρω από το νέο WRX STI. Εφόσον δεν μας παρέχει η Subaru πληροφορίες λοιπόν, θα αρκεστούμε στις φήμες που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός υπερτροφοδοτούμενου boxer 2,4 λίτρων κάτω από το καπό του WRX, με την ακόμα πιο σκληροπυρηνική, STI έκδοση να προσφέρει έως και 400 ίππους με σχεδόν 500 Nm ροπής! Τα νούμερα μπορεί να μην προκαλούν θαυμασμό δεδομένου ότι η τρέχουσα γενιά των super-hatchbacks φλερτάρει με αυτές τις ιπποδυνάμεις αλλά η Subaru υπόσχεται πως το κορυφαίο μοντέλο της θα είναι κάτι το ξεχωριστό.

Εν τω μεταξύ, η Subaru Αυστραλίας, αποφάσισε να κάνει δώρο στον ιδιοκτήτη του 10.000-στού WRX STI εξαρτήματα και αξεσουάρ αξίας 5.000 δολαρίων, ένα 5-ετές πλάνο σέρβις και μία βόλτα σε μία ειδική διαδρομή κοντά στην Canberra με την Molly Taylor που είναι πρέσβειρα της μάρκας και πρώην Πρωταθλήτρια!

The post Το νέο Subaru WRX STI αυξάνει τα όρια της ταχύτητας και της τεχνολογίας! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Isuzu D-Max. Τολμηρό και συνολικά αναβαθμισμένο.

cars

Νίκη για τους Λέικερς με ασταμάτητο Ράσελ, παρά το triple double του Γιάννη Αντετοκούνμπο

cars

Η αυλαία πέφτει για την BMW 3 Series Gran Turismo.

cars

Skoda. Με ένα κλικ ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε προνομιακές τιμές

cars

MAZDA CX-30. Ήρθε και στη χώρα μας

cars

Η VW εξετάζει την περικοπή της γκάμας των minivans.

cars

Καλομοίρα για ΕΡΤ: Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision

cars

Δυστύχημα στα Τέμπη: Άρση ασυλίας για Σπίρτζη και Καραμανλή ζητούν Καρυστιανού και Ασλανίδης

cars

Hλεκτρικό ποδήλατο για ΑΜΕΑ

cars