CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο VW Amarok έρχεται με άγριες διαθέσεις!

Η Volkswagen δεν ακολουθεί το μονοπάτι της λήθης που επέλεξε η Mercedes-Benz για την X-Class. Έχει αποφασίσει εδώ και καιρό ότι θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε με το Amarok, όπως αποφάσισε ότι θα συνεργαστεί με την Ford πάνω στο συγκεκριμένο project και όχι μόνο. Έφτασε όμως η ώρα για κάτι πιο χειροπιαστό και τι καλύτερο από ένα σκίτσο που ξεκινά επισήμως την καμπάνια που θα μας οδηγήσει στην αποκάλυψη της 2ης γενιάς του γερμανικού pickup.

Αυτό που γίνεται εμφανές από την πρώτη ματιά, είναι ότι το νέο Amarok θα είναι πολύ πιο τολμηρό και πολύ πιο επιθετικό, μιλώντας σχεδιαστικά. Ακόμα και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι τέτοια σκίτσα είναι υπερβολικά και δεν ανταποκρίνονται πλήρως στο τελικό προϊόν, το Amarok που βλέπουμε σε αυτό το σημείο είναι ένα αγριεμένο “αγροτικό” με πρησμένα φτερά, επιβλητική μάσκα με σαφείς τις επιρροές από το Touareg και έναν εξαιρετικά αποκαλυπτικό προφυλακτήρα που αφήνει εκτεθειμένη την εμπρός ανάρτηση. Φυσικά, δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε την ιδιαίτερα αυξημένη απόσταση από το έδαφος που οφείλεται εν μέρει και στους μεγάλους τροχούς.

Η λογική λέει ότι το Amarok που θα δούμε να λανσάρεται στην αγορά κάποια στιγμή εντός του 2022, θα θυμίζει σαφώς το σκίτσο που βλέπουμε αλλά δεν θα είναι εντελώς… πιστό στο αρχικό σχέδιο. Αναμενόμενο. Πριν κλείσουμε να αναφέρουμε πάντως ότι παρότι το VW Amarok θα συγγενεύει μηχανικά με το νέο Ford Ranger, τα δύο μοντέλα θα έχουν ξεχωριστούς χαρακτήρες, άρα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για μία επανάληψη του επεισοδίου που ονομάζεται “badge engineering”.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία για τη σημαία της Ελλάδας μέσα στην Αγία Σοφία

cars

Suzuki Jimny LCV. διαθέσιμο για προ-παραγγελίες

cars

Toyota: Η Tesla έχει την συνταγή για το μέλλον αλλά εμείς κουζίνα και σεφ!

cars

Συγκλονιστικές μαρτυρίες ατόμων που σώθηκαν από το μακελειό στη Μόσχα – «Έπεσα στο πάτωμα και προσποιήθηκα την νεκρή»

cars

Renault. Μπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα των υβριδικών μοντέλων της

cars

Το Escort Mk2 περνά ξανά στην παραγωγή… αλλά όχι από την Ford.

cars

Η ένταξη παλαιστινιακού κράτους στον ΟΗΕ θα ήταν «ανταμοιβή για τα πιο βδελυρά εγκλήματα» λέει πρεσβευτής του Ισραήλ

cars

Νέο Hyundai i10. Εξελιγμένο

cars

Cupra– μία μικρή γεύση από το Tavascan

cars