CARSNEWS
NEW MODELS

Το νέο VW Golf R αποκαλύπτεται!

Αν αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει το νέο VW Golf R τότε οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του γερμανικού hothatch πρόκειται να σας λύσουν κάθε απορία.

Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά η κορυφαία έκδοση της 8ης κατά σειρά γενιά του VW Golf εντοπίζεται από τον φωτογραφικό φακό, ωστόσο, ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε μια τόσο ξεκάθαρη εικόνα για τον σχεδιασμό που πρόκειται να ακολουθήσει η έκδοση παραγωγής του γερμανικού hatchback.

Έτσι, λοιπόν, πέρα από τα δύο ζεύγη των εξατμίσεων, τον διακριτικό αεροδυναμικό διαχύτη και το έμβλημα της έκδοσης που συνοδεύει εκείνο του κατασκευαστή, το νέο VW Golf R διακρίνεται για τις νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, στο εσωτερικό των οποίων μπορεί να διακρίνει κανείς τις βαμμένες σε μπλε χρώμα δαγκάνες των δισκόφρενων.

Την ίδια απόχρωση του μπλε συναντά κανείς και σε επιφάνειες του εσωτερικού, όπως το τριάκτινο τιμόνι, ενώ κρίνοντας από την εικόνα του cockpit, ελάχιστα στοιχεία θα μείνουν εκτός από τον μακροσκελέστατο κατάλογο του βασικού εξοπλισμού.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρα, αν και για την ώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου, θα αποτελέσει μια πρώτου μεγέθους έκπληξης αν το νέο VW Golf R δεν θα εφοδιαστεί με τον δίλιτρουπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 310 ίππων καθώς και με τον συνδυασμό επτατάχυτου DSG-ηλεκτρονικά ελεγχόμενης τετρακίνησης.

Περισσότερα, ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθούν στην επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγούμε τη νέα γενιά του θρυλικού VW Golf GTI

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford: Δεν θέλουμε δικά μας εργοστάσια συσσωρευτών

cars

Αποκαλύφθηκε η Cadillac Lyriq EV με οθόνη αφής 33 ιντσών! (Video)

cars

Δοκιμάζουμε το εκθαμβωτικό Peugeot 2008 στην έκδοση των 1.199 κ.εκ.

cars

Το Toyota Prius επιστρέφει με μεγαλύτερη αυτονομία και ανανεωμένο στιλ (photos-video)

cars

Στο φως το εσωτερικό του ηλεκτροκίνητου Skoda Enyaq

cars

Δημόσιο «ευχαριστώ» του Leclerc στον Vettel

cars

Ανανέωση για το Citroen C3

cars

Πως η επόμενη BMW M5 θα αποδίδει 1.000 άλογα;

cars

Covid-19: Τα νέα μέτρα προστασίας σε επιβατικά οχήματα

cars