CARSNEWS
NEW MODELS

Το πεντάθυρο Suzuki Jimny περνά στην παραγωγή!

Μια ανάσα από τη γραμμή παραγωγής βρίσκεται η πεντάθυρη έκδοση του Suzuki Jimny κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο όλων των φίλων του εμβληματικού offroader.

Πρόθεση της ιαπωνικής φίρμας είναι το πεντάθυρο Suzuki Jimny να βρίσκεται στις προθήκες της πριν το τέλος του έτους, επιλέγοντας την αγορά της Ινδίας για τα πρώτα του βήματα.

Πέρα από το επιμηκυμένο μεταξόνιο και την παρουσία των δύο επιπλέον θυρών, το πεντάθυρο Suzuki Jimny δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί ουσιαστικό από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του.

Το αυξημένο μήκος δεν πρόκειται να μεταβάλλει τον σχεδιασμό του αμαξώματος, ούτε φυσικά και τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, το οποίο θα διατηρήσει τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου κάτω από το καπό του.

Τα παραπάνω δεδομένα, βέβαια, αφορούν την ινδική αγορά και όλες εκείνες που δεν διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς εκπομπής ρύπων.

Συνεπώς αν η Suzuki θελήσει να δώσει συνέχεια στην πορεία του τρίθυρου Jimny στην ευρωπαϊκή αγορά και να εμπλουτίσει την γκάμα της με το πεντάθυρο και σαφώς πιο χρηστικό offroader τότε θα πρέπει να αναζητήσει μια διαφορετική λύση, πιθανόν μικρο-υβριδική.

Μένει, λοιπόν, να επιβεβαιωθεί αν το πεντάθυρο Suzuki Jimny θα αποκτήσει ευρωπαϊκό διαβατήριο ή αν η παρουσία του θα περιοριστεί σε αναπτυσσόμενες αγορές και δη στην Ινδία όπου η Suzuki-Maruti διαθέτει ισχυρή παρουσία.

Διαβάστε ακόμα:

Dacia Duster Vs. Suzuki Jimny: Οι τελευταίοι των Μοϊκανών!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

O Elon Musk στέλνει 40.000 δορυφόρους στο διάστημα

cars

Η Tesla και οι άλλοι: Σπάζοντας το φράγμα του ενός εκ. οχημάτων!

cars

Κορωνοϊός: Επιστροφή χρημάτων από ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων

cars

Πόσα ρεκόρ θα καταρριφθούν εντός του 2020 στη Formula 1;

cars

Ποιο είναι το μυστηριώδες Toyota Harrier;

cars

Απίστευτες σκηνές σε παγωμένη στροφή του Rallye Monte Carlo (Video)

cars

Ηλεκτροκίνητη νέα AC Cobra!

cars

Το Lucid Air ντροπιάζει το Tesla Model S στη μάχη της μιας ανάσας (Video)

cars

Κορωνοϊός: Μειώσεις μισθών και αναστολές συμβάσεων στη McLaren!

cars