CARSNEWS
AUTONEWS

Το πρωτότυπο Audi Q6 e-tron στο κρύο

Η Audi δοκιμάζει το πρωτότυπο Q6 e-tron, που προορίζεται για παραγωγή, στο μακρινό Ευρωπαϊκό βορρά υπό αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Η μελλοντική σειρά μοντέλων είναι η πρώτη που θα κατασκευαστεί με τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE).

Με το 800σίων volt ηλεκτρικό σύστημα, τους ισχυρούς και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και φόρτισης και μια καινούρια αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών συστημάτων, το πρωτότυπο Q6 e-tron σηματοδοτεί το επόμενο σημαντικό βήμα στην ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση της γκάμας μοντέλων της μάρκας.

Η επερχόμενη σειρά Q6 e-tron, η οποία διατίθεται σε εκδόσεις αμαξώματος SUV και Sportback, αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη παραγωγή, την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού στην εγκατάσταση του Ingolstadt, και το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας, η οποία μεταμορφώνεται με γρήγορο ρυθμό σε κορυφαίο connected πάροχο, πλήρως ηλεκτρικής premium κινητικότητας, πάνω σε ισχυρά οικονομικά θεμέλια καθώς ο όμιλος Audi έκλεισε το οικονομικό έτος 2022 με αποτελέσματα ρεκόρ.

Related Articles

Η Hyundai μας επιτρέπει μία πρώτη ματιά στο Ioniq 5.

cars

H ΕΚΟ Μέγας Χορηγός του «EKO Ράλλυ Ακρόπολις» και τα επόμενα 3 χρόνια

cars

Στις 26 Αυγούστου η ανανεωμένη Porsche Panamera.

cars

Η Φρανκφούρτη δεν θα φιλοξενήσει την έκθεση αυτοκινήτου το 2021!

cars

Η Volkswagen φρεσκάρει και το “R” λογότυπο!

cars

Η υβριδική Porsche 911 θα είναι η ταχύτερη έκδοση στην γκάμα!

cars

Cupra Leon. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Νέο Jeep Renegade Plug-in Hybrid. Η πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη

cars

Ducati Video Chat. Πρωτοπορεί

cars