CARSNEWS
NEW MODELS

Το πρώτο διπλοκάμπινο της Hyundai ρίχνει στα σχοινιά τα SUV

Με δεδομένη τη δημοφιλία που απολαμβάνουν τα περίφημα trucks στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερική, η απόφαση της Hyundai να περάσει στην παραγωγή ένα επιβλητικό σε διαστάσεις και προδιαγραφές διπλοκάμπινο pickup δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη.

Οι Κορεάτες έχουν επενδύσει πολλά στην αγορά των Η.Π.Α. και η παρουσία ενός διπλοκάμπινου στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ίσως αποδειχθεί καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της εκεί.

Το πρώτο δείγμα -βλέπε Genesis- τις προσπάθειας των Κορεατών να προσαρμόσουν τις προδιαγραφές των προτάσεών τους στα μέτρα και τα σταθμά της αγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι δίχως αμφιβολία θετικό, γεγονός που τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Μια συνέχεια που αφήνει υποσχέσεις, κρίνοντας από τις πρώτες ψηφιακές απεικονίσεις ενός διπλοκάμπινου pickup το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πολυφορεμένα SUV.

Το Hyundai Santa Cruz,  όπως θα ονομάζεται, θα περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2021,  αξιοποιώντας το πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη του ήδη γνωστού Santa Fe. Με δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 235 ίππων και σύστημα τετρακίνησης στον προαιρετικό εξοπλισμό, το κορεατικό pickup αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πλέον προηγμένες και… πολιτισμένες προτάσεις της κατηγορίας του.

Και αυτό γιατί πέρα από το πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη, το Santa Cruz θα διαθέτει όλα τα στοιχεία εξοπλισμού που συναντά κανείς και στις επιβατικές προτάσεις της κορεατικής φίρμας. Τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αλλά και τις εφαρμογές ενεργητικής ασφάλειας που στοιχειοθετούν μια πλατφόρμα ημιαυτόνομης οδήγησης.

Όλα αυτά με τις δυνατότητες φόρτωσης-μεταφοράς ενός διπλοκάμπινου και την ελκτική ικανότητα, η οποία στις τετρακίνητες εκδόσεις θα δικαιολογεί τη χρήση του όχι ως επαγγελματικό όχημα κατά αποκλειστικότητα αλλά και ως ένα τετράτροχο ικανό να υποστηρίξει κάθε είδους δραστηριότητα εντός και εκτός δρόμου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το νέο διπλοκάμπινο τσέπης της Fiat

Nikola Badger: Το ηλεκτρικό pickup με αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων

Ο Γολιάθ των 700 ίππων είναι ο νέος βασιλιάς των pickup

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτή η Delahaye 175 ανήκε στον Sir Elton John

cars

Πόσο πωλείται ένα μεταχειρισμένο Tesla Model X στην Ελλάδα;

cars

Βιαστικός οδηγός υψώνει το μεσαίο δάκτυλο και το πληρώνει χρυσό

cars

Ένα σπέσιαλ Honda Civic Type R από την Mugen

cars

Lotus Evija: 0-300 km/h σε λιγότερο από εννέα δευτερόλεπτα!

cars

Έκρηξη καταστρέφει 17 κλασικές Chevrolet Corvette

cars

Το Hyundai Elantra αγρίεψε και εντυπωσιάζει

cars

Το Peugeot e-Traveller σε βάζει στην πρίζα

cars

H Tesla ξεπέρασε σε αξία και την Disney

cars