CARSNEWS
NEW MODELS

Το πρώτο επίσημο σκίτσο της νέας Mercedes-Benz GLA

Όσο η κλεψύδρα αδειάζει τόσο πιο αποκαλυπτικά θα είναι τα στοιχεία που θα δίνει στην δημοσιότητα η γερμανική εταιρία. Έτσι, μετά από τις φωτογραφίες με το καμουφλάζ σε μια πίστα δοκιμών και μετά το teaser για το ταμπλό και τα καθίσματα, έφτασε η ώρα ενός σκίτσου που μας δείχνει το πίσω συμπαγές μέρος.

Το οποίο επιβεβαιώνει πως η νέα GLA θα είναι σχεδιαστικά μία εξέλιξη του τωρινού σχήματος με το μπροστινό μέρος να μας παραπέμπει στη νέα A-Class. Άλλωστε πάνω στην τελευταία θα βασίζεται η νέα GLA, όπως ίσχυε και στην προηγούμενη γενιά.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η νέα GLA θα είναι 15 mm κοντύτερη από το απερχόμενο μοντέλο, αλλά χάρη στο ελαφρώς μακρύτερο κατά 30 mm μεταξόνιο και τους μικρότερους προβόλους θα υπάρχουν μεγαλύτεροι χώροι.

Την μεγάλη διαφορά στη νέα GLA θα κάνει το αυξημένο ύψος του αμαξώματος στο οποίο θα προστεθούν 100 mm ώστε το νέο μοντέλο να έχει ένα πιο έντονο SUV παρουσιαστικό. Το ταμπλό θα είναι πανομοιότυπο με της A-Class.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων όλα τα μηχανικά σύνολα θα προέρχονται από την A-Class και στην βάση θα υπάρχουν οι κινητήρες βενζίνης 1,33 lt και εκτός απρόοπτου diesel 1,5 lt. Από εκεί και πέρα θα δούμε δίλιτρα μοτέρ με αποκορύφωμα τις AMG GLA 34 και AMG GLA 45 & 45 S. Επίσης, θα δούμε και PHEV εκδόσεις με την διάταξη των A250e και B250e.

Related Articles

Απίστευτο: Βρέθηκε σε αποθήκη συλλογή 300 σπάνιων αυτοκινήτων! (Video)

cars

Στην παραγωγή το ηλεκτροκίνητο supercar των Κινέζων

cars

Νέα Abarth 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha

cars

Tι μαρτυρά το νέο teaser για το Z Proto της Nissan;

cars

To νέο Opel Mokka X κάνει τη σχεδιαστική έκπληξη

cars

512.000 ευρώ για ένα ρολόι Bugatti!

cars

Μία Porsche 935 στο Pikes Peak (βίντεο)

cars

Το BMW i8 φτάνει προς τη δύση της πορείας του

cars

Το νέο Opel Insignia και η τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED Pixel Light

cars