CARSNEWS
NEW MODELS

Το τέρας, σε μικρογραφία: Lamborghini Sian FPK 37 LEGO

Η αυθεντική Sian FPK 37 παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης, το 2019. Πρόκειται για ένα υβριδικό supercar, με κύκλωμα 48V και ένα V12 τοποθετημένο στο κέντρο του. Η αισθητική του έχει επιρροές από τη θρυλική Countach, ενώ οι επιδόσεις του είναι ανάλογες των προσδοκιών. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 350 km/h, ενώ το 0-100 ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 2,8 δευτερόλεπτα.

Με τη σειρά της, η Sian FPK 37 της LEGO® Technic™ αποτελεί ένα ομοίωμα της πραγματικής, σε κλίμακα 1:8. Το μήκος της είναι 60 εκατοστά, ενώ το πλάτος και το ύψος της αγγίζουν τα 25 και 13 εκατοστά αντίστοιχα. Είναι κατασκευασμένη από 3.696 κομμάτια και διαθέτει έναν εντυπωσιακό, πράσινο χρωματισμό, με ζάντες σε χρυσαφί απόχρωση.

«Τα τουβλάκια LEGO αποτελούν ένα icon, με τον ίδιο τρόπο που αποτελεί και ένα σούπερ σπορ αυτοκίνητο της Lamborghini», δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία των δύο εταιριών ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini. «Και οι δύο εταιρίες ενσωματώνουν την επιδίωξη της τελειότητας του σχεδιασμού μέσω συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, δημιουργούν διαφορετικά συναισθήματα με κάθε αλληλεπίδραση και εκτιμώνται διαχρονικά. Κάθε σούπερ σπορ αυτοκίνητο Lamborghini μπορεί να είναι μοναδικό χάρη στο πρόγραμμα εξατομίκευσης Ad Personam και το συγκεκριμένο στυλ οδήγησης του ιδιοκτήτη, όπως ακριβώς τα τουβλάκια LEGO παρέχουν στους κατασκευαστές όλων των ηλικιών ατελείωτες δυνατότητες δημιουργίας. Αυτό το εξαιρετικό αντίγραφο της Lamborghini Sián FKP 37 από το LEGO Group παρουσιάζει μια υπέροχη νέα εμπειρία κατασκευής τόσο για τους λάτρεις των σούπερ σπορ αυτοκινήτων όσο και για τους λάτρεις των LEGO και η Lamborghini έχει το προνόμιο να μοιραστεί αυτήν την ευκαιρία με το LEGO Group».

Η Lamborghini Sian FPK 37 θα ξεκινήσει να διατίθεται από την 1η Αυγούστου, στα καταστήματα Lego. Κάθε αντίτυπο θα διαθέτει το δικό του αριθμό σειράς, ενώ ολοκληρωμένο το αυτοκίνητο θα μπορεί να ανοίγει το καπό του, αποκαλύπτοντας μία μίνι αποσκευή της Ιταλικής φίρμας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην Ελλάδα η απόλυτη καυτή έκδοση του Defender

cars

Ο Ken Block στο τιμόνι της ηλεκτροκίνητης Mustang Mach-E (Video)

cars

H τιμή της νέας Mercedes GLA στην Ελλάδα

cars

Στην Ινδία το υπερβολικό κορνάρισμα θα καθυστερεί το πράσινο στα φανάρια (video)

cars

FIAT Tipo: Νέες εκδόσεις από 12.990 ευρώ

cars

Στην Ελλάδα η plug-in υβριδική Mercedes-Benz A-Class. Τιμές και εξοπλισμός

cars

Δεν θα υπάρξει τελικά έκδοση Polo R με 300 άλογα

cars

Απίστευτο: Έκανε δώρο στην έγκυο γυναίκα του αυτή την BMW X6 M (Video)

cars

Μέσα στο 2021 το νέο Nissan 400Z

cars