CARSNEWS
NEW MODELS

Το… τερμάτισε ο Nico Rosberg! Πώς παρομοίασε την εκκίνηση ενός γκραν πρι!


Ο NICO ROSBERG ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ… ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΑΡΑΓΕ, ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ FORMULA 1 ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟ 20216. ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ… ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 12/4/2020

Είναι ώρες-ώρες που απορεί κανείς με τον τρόπο που βρίσκουν ορισμένοι άνθρωποι για να… ισοπεδώνουν τα πάντα. Ο Nico Rosberg πέταξε την… ατάκα της χρονιάς, αυτή τη φορά προσομοιάζοντας την εκκίνηση ενός γκραν πρι της Formula 1, με τη γέννηση ενός παιδιού!

Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε. «Το συναίσθημα που βιώνεις στην εκκίνηση ενός αγώνα μπορείς να το συγκρίνεις μόνο με αυτό της αναμονής της γέννησης του πρώτου παιδιού σου, τη ώρα που είσαι στο μαιευτήριο και περιμένεις να φωνάξουν το όνομά σου», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Der Standard» ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2016!

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η ατάκα άρεσε στη σύζυγό του, Vivian Sibold, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2014 κι έχουν μαζί δύο κόρες, την πεντάχρονη Alaia και την τρίχρονη Naila. Άλλωστε η Vivian κατά γενική ομολογία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να ρίξει πρόωρους τίτλους τέλους στην καριέρα του ως οδηγός αγώνων ο Nico Rosberg…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το VW Nivus;

cars

Το 700 CL-X της CFMOTO έρχεται και στην Ελλάδα

cars

Ένα ακόμα rendering για το Nissan 400Z

cars

Η Aston Martin αναγεννά την DB5 του James Bond

cars

Δείτε το πιο αλλόκοτο crash test στον πλανήτη (Video)

cars

Έρχεται και έκδοση Abarth για το ηλεκτρικό 500αράκι;

cars

H Mini θέλει κάτι μεγαλύτερο!

cars

70 χρόνια Volkswagen Transporter (video)

cars

Σε ποιον άνηκε η πρώτη άδεια οδήγησης στον κόσμο;

cars