CARSNEWS
NEW MODELS

Το φθινόπωρο τo ανανεωμένο KIA Picanto στην Ευρώπη

Ως γνωστόν το KIA Picanto πρόκειται να συνεχίσει την εμπορική πορεία του στην ευρωπαϊκή αγορά ανανεωμένο. Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν οι εκδόσεις με τις οποίες το κορεατικό city car θα επιστρέψει στις προθήκες της KIA με σκοπό να διακριθεί σε μια κατηγορία την οποία αρκετοί κατασκευαστές έχουν εγκαταλείψει.

Πέρα λοιπόν από τις λιγότερο ή περισσότερο εμφανείς σχεδιαστικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στις επιφάνειες του αμαξώματος, φρεσκάροντας την εικόνα ενός αυτοκινήτου που μας έχει συνηθίσει σε ένα δυναμικό και ταυτόχρονα νεανικό προφίλ, το KIA Picanto θα εφοδιάζεται με δύο κινητήρες χωρητικότητας 1,0 λίτρου απόδοσης 67 και 100 ίππων.

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα ατμοσφαιρικό σύνολο έμμεσου ψεκασμού και στη δεύτερη με ένα turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού. Επί της ουσίας η ΚIA καταργεί τον κινητήρα βενζίνης του 1,2 λίτρου προσφέρονται ωστόσο τη δυνατότητα επιλογής ενός αυτοματοποιημένου κιβωτίου ταχυτήτων το οποίο θα καθιστά την κίνηση του αυτοκινήτου σε περιβάλλον πόλης πιο άνετη.

Τη θέση τους στην γκάμα του κορεατικού μοντέλου θα διατηρήσουν και οι γραμμές εξοπλισμού GT Line και Χ Line με τη δεύτερη να προσδίδει χαρακτηριστικά crossover σε ένα καθαρόαιμο αυτοκίνητο πόλης.

Το KIA Picanto θα φέρει πλέον όλες τις απαραίτητες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας όπως άλλωστε και ένα αναβαθμισμένο στο σύνολό του σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο Picanto θα καλύπτεται από την επταετή εργοστασιακή εγγύηση της KIA, ενώ σε ό,τι αφορά στην έναρξη των πωλήσεών του στην ευρωπαϊκή αγορά, αυτή έχει προγραμματιστεί για το προσεχές φθινόπωρο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Απίστευτο: Ένα… Skoda 120 «ταπεινώνει» μια Ferrari 458 Italia! (video)

cars

Πόσο κακό είναι να οδηγούμε με ελάχιστο καύσιμο στο ντεπόζιτο;

cars

Η Autohellas δεν επηρεάζεται από την πτώχευση της Hertz Global

cars

Το Hyundai Elantra Ν αναζητά την εκδίκηση και θα την πάρει

cars

H Renault κλείνει το εργοστάσιό της στην Τουρκία, λόγω Κορωνοϊού

cars

Η Sony παρουσιάζει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο (Video)

cars

Μία Porsche 935 στο Pikes Peak (βίντεο)

cars

Alfa Romeo: 110 χρόνια υπεροχής μέσα από τα “μάτια” των Giulia και Stelvio

cars

To Ηummer επιστρέφει με 1.000 άλογα και… ηλεκτρικό!

cars