CARSNEWS
AUTONEWS

Το 500X Cabriolet ετοιμάζει η Fiat… Γιατί προφανώς, αυτό χρειάζεται!

Δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα: είτε διέρρευσε το πρωταπριλιάτικο αστείο της Fiat, είτε στην Ιταλία έχουν αρχίσει να ξεμένουν από ιδέες. Γιατί δεν γίνεται την ίδια ώρα που η γκάμα της ιστορικής ιταλικής εταιρίας έχει απομείνει με την ευρύτερη γκάμα του 500 (βλ. 500, Νέο 500, 500C, 500X και 500X), το Panda και το Tipo, να κυκλοφορούν φήμες για την προσθήκη μίας ανοιχτής έκδοσης του 500X σε αυτήν. Δεν γίνεται οι υψηλά ιστάμενοι της Fiat να πιστεύουν ότι αυτό χρειάζεται η εταιρία. Ένα μοντέλο σε μία κατηγορία με πρακτικά αμελητέο μερίδιο αγοράς και μοναδικό ανταγωνιστή το VW T-Roc Convertible για το οποίο, μην με παρεξηγείς, έχω την ίδια άποψη.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, το Fiat 500X Cabriolet ή όπως αλλιώς ονομαστεί αν τελικά περάσει στην παραγωγή, ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης με προμηθευτές πέρυσι και πως δεν θα είναι ένα “πραγματικό” convertible όπως το T-Roc αλλά θα διατηρήσει τις κολώνες και τα πλαίσια των πορτών όπως κάνει και το 500C. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι 4-θυρο και ότι το κόστος εξέλιξης του μοντέλου θα είναι χαμηλό σε σύγκριση με ένα niche μοντέλο.

Την ίδια ώρα, οι αδερφές εταιρίες της Alfa Romeo και της Maserati θα ενισχυθούν με ουσιαστικές προσθήκες όπως η Tonale για την πρώτη, ένα SUV μικρότερο από την Stelvio, που θα φέρει την ευθύνη αύξησης του όγκου παραγωγής και της Grecale για την δεύτερη για να τοποθετηθεί κάτω από την Levante και να φέρει νέους πελάτες.

The post Το 500X Cabriolet ετοιμάζει η Fiat… Γιατί προφανώς, αυτό χρειάζεται! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford. Με νέους προβολείς για μεγαλύτερη ασφάλεια τη νύχτα

cars

Η AMG έβαλε στο στόχαστρο το ρεκόρ της Porsche!

cars

Ανανέωση στα σημεία για την Mercedes-Benz CLS.

cars

Νέο Toyota Yaris. Ανακοινώθηκαν οι τιμές του

cars

Nissan. Παρέδωσε εννέα αμιγώς ηλεκτρικά e-NV200

cars

Η Google τιμά τη Διεθνή Ημέρα της Γης με ένα Doodle

Bury

Koenigsegg και Polestar συνεργάζονται… Αλλά σε τι;

cars

Ford. Δωρεάν πολλές υπηρεσία για συνδεδεμένα οχήματα

cars

Βραβευμένος σκηνοθέτης παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε πολλές γυναίκες – «Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών»

cars