CARSNEWS
NEW MODELS

Το Audi 80 Cabriolet της Diana αναζητά νέο ιδιοκτήτη που θα εκτιμήσει το παρελθόν του

To ανοιχτό Audi 80 με το χαρακτηριστικό πετρόλ χρώμα είναι ένα από τα πιο πολύ- φωτογραφισμένα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’90. Ο λόγος για αυτό είναι πως για κάποιούς μήνες, πιο συγκεκριμένα από το Μάρτιο του 1994 έως και τον Ιούλιο του ίδιο έτους ήταν το προσωπικό αυτοκίνητο της Lady Di, της πριγκίπισσας Diana που τότε βρισκόταν στο απόγειο της δημοτικότητάς της.

Και φυσικά με αυτό μετακινούσε και τα παιδιά της, το διάδοχο William και τον αδερφό του Harry, που βρίσκεται στην επικαιρότητα μαζί με τη σύζυγό του Meghan Marple εξαιτίας του Megxit.

Το θετικό αντίκτυπο της κατοχής του 80 Cabriolet από την Diana -οι βρετανικές tabloid πάντως δεν έβλεπαν με καθόλου καλό μάτι το γερμανικό αυτοκίνητο της πριγκίπισσας- ήταν τόσο μεγάλο που η Audi λέει πως διπλασιάστηκαν οι πωλήσεις του μοντέλου.

Το πριγκιπικό πάντως ήταν το πεντακύλινδρο των 2.300 cc και των 133 PS με αυτόματο κιβώτιο, ενώ μέχρι τώρα έχει διανύσει μόλις 22.000 μίλια και παρά τα 25 και πλέον χρόνια που έχει στην πλάτη του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Το Audi 80 Cabriolet της Diana θα δημοπρατηθεί το Μάρτιο και αναμένεται να βρει καινούργιο ιδιοκτήτη με ένα πόσο που θα κυμαίνεται από 35 έως 40 χιλιάδες λίρες. Ο νέος του ιδιοκτήτης πάντως θα πάρει και μια φωτογραφία που δείχνει την πριγκίπισσα να το οδηγεί.  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η υπερυψωμένη C8 Corvette είναι αυτό που λέμε… διαστημική!

cars

Δοκιμάζουμε τη νέα Toyota Supra στην πίστα (Video)

cars

H Bugatti δοκιμάζει τη θηριώδη Chiron Pur Sport των €3 εκατομμυρίων στην πίστα

cars

Η Lamborghini αποκαλύπτει το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο της ιστορίας της

cars

50 χρόνια από την πρώτη νίκη της Porsche στο Le Mans

cars

H ανεπίσημη πρώτη του νέου Audi S3

cars

Άτρωτο Tesla Model X «γράφει» 643.000 χιλιόμετρα και συνεχίζει απροβλημάτιστα!

cars

Ο Daniel Elena «τρολάρει» τον αυτό του και τον Loeb!

cars

Φοιτητής κερδίζει βραβείο καινοτομίας για κράνος που κάνει αυτόματα κλήση σε περίπτωση ατυχήματος

cars