CARSNEWS
NEW MODELS

Το Audi RS Q8 έχει μεγάλο σουξέ μεταξύ των βελτιωτών

Όπως φαίνεται το κορυφαίο Q8 γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ των βελτιωτών που ασχολούνται με τα μοντέλα της Audi. Και αυτό γιατί ο ένας μετά τον άλλο παρουσιάζουν κάτι που το κάνουν να δείχνει πιο επιθετικό και να είναι και πιο δυνατό.

Τελευταία στη λίστα αυτή η γερμανική Lumma που παρουσίασε τη δική της άποψη για το RS Q8. Το όνομα του πακέτου που διαθέτει ονομάζεται CLR 8 RS και περιλαμβάνει επεμβάσεις τόσο στο αμάξωμα όσο και στον V8 των 4.000 cc με τα δύο turbo.

Στο αμάξωμα υπάρχει εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος: στις επεκτάσεις των φτερών, στα πίσω σπόιλερ -ένα οροφής και ένα χείλος κάτω από το πίσω παρμπρίζ- στο διαχύτη, στο εμπρός σπόιλερ, στις πόρτες και στα πίσω φώτα. Στο εσωτερικό αυτό που προσέχει κανείς είναι το πλήρες καλυμμένο με δέρμα εσωτερικό καθώς και τα πεντάλ από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ενώ το λογότυπο της Lumma δεν λείπει ούτε από τα πατάκια.

Σε σχέση με άλλα βελτιωμένα RS Q8 το συγκεκριμένο δεν υπερβάλλει από πλευράς απόδοσης. Κι αυτό γιατί η ισχύς του έχει αυξηθεί κατά 105 ίππους και κατά 110 Nm φτάνοντας συνολικά τους 705 ίππους και τα 910 Nm. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και μια ειδική εξάτμιση με τέσσερις απολήξεις και πολύ ωραίο ήχο, ενώ το κόστος της μετατροπής ανέρχεται σε 38.000 ευρώ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τέλος εποχής για τις Ferrari GTC4Lusso και GTC4Lusso T

cars

Σύστημα ανάκτησης ενέργειας και στο Mazda MX-5

cars

Volkswagen: θετικά τα μηνύματα από την Κίνα

cars

Xiaomi και Lamborghini δημιουργούν ένα ηλεκτρικό καρτ (Video)

cars

H Hyundai-KIA επενδύει στη νεοφυή Arrival

cars

Volvo EX90: Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο επταθέσιο SUV των Σουηδών (videos)

cars

Σε ποιον άνηκε η πρώτη άδεια οδήγησης στον κόσμο;

cars

Κι άλλη αναβολή για το Tesla Semi Truck

cars

Αρχίζουν οι πωλήσεις του ηλεκτροκίνητου Xpeng P7

cars