CARSNEWS
NEW MODELS

Το Audi RS6 Avant της Mansory είναι ένα οκτακύλινδρο superwagon (Video)

Υπό άλλες συνθήκες θα περνούσε έως και απαρατήρητο. Ένα καθωσπρέπει station wagon με επιδόσεις εφάμιλλες των διακριτικών RS που φέρει στο αμάξωμά του αλλά και τις σχεδιαστικές αναστολές μιας premium κατασκευής.

Με τη καθοριστική συμβολή της Mansory τα δεδομένα αλλάζουν, μιας και το Audi RS6 Avant αποκτά ένα απόκοσμο παρουσιαστικό και εκείνες τις προδιαγραφές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το… μακρόσυρτο αμάξωμα και την αριστοκρατική καταγωγή του αυτοκινήτου.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Mansory προχώρησε στην αναβάθμιση του διπλά υπερτρφοδοτούμενου V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων αυξάνοντας την απόδοσή του από τους 591 ίππους και τα 800 Nm ροπής, στους 720 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής.

Πατώντας πάνω σε τροχούς 22 ιντσών το Audi RS6 Αvant της Mansory επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, ήτοι 0,4 δευτερόλεπτα ταχύτερα σε σύγκριση με την εργοστασιακή εκδοχή του.

Αντιστοίχως, η μέγιστη ταχύτητα κίνησης φτάνει πλέον τα 305 χλμ./ώρα, νούμερο που κατέστησε απαραίτητη και την αναβάθμιση του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου.

Η Mansory είχε προγραμματίσει την παγκόσμια πρεμιέρα του Audi RS6 Avant για τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε.  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Επέκταση εγγύησης των μοντέλων Volkswagen, λόγω Κορωνοϊου!

cars

Κεντρομήχανο το επόμενο Nissan GT-R

cars

Rust Wraps: Η σκουριά γίνεται της μόδας

cars

Η νέα BMW M3 δείχνει τα δόντια της

cars

Αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Προσωρινή άδεια μετά την εξέταση

cars

Άλλαξε χέρια η BMW M3 του Paul Walker

cars

Αποκάλυψη για τη νέα Skoda Octavia Scout

cars

Οδηγούμε τα Subaru Forester e-Boxer και XV e-Boxer με το ήπιο υβριδικό σύστημα

cars

Τα “ασημένια βέλη” θα κάνουν πιο γρήγορο, σύγχρονο και απολαυστικό το ταξίδι με το τρένο!

cars