CARSNEWS
NEW MODELS

Το e-GO Life είναι ηλεκτρικό και γερμανικό

Ο ιδρυτής της εταιρίας από το Aachen, ο Gunther Schuh, έχει μεγάλες βλέψεις πάνω σε αυτή την προοπτική, όπως είχε δηλώσει από πέρυσι όταν το e-Go Life, το πρώτο μοντέλο της εταιρίας, είχε παρουσιαστεί στο Μόναχο.

To ισχυρό κίνητρο για να αποκτήσει κανείς ένα ηλεκτρικό σαν το e-Go Life είναι όταν αυτός αναζητά κάτι διαφορετικό, εναλλακτικό και πιο στιλάτο από ένα VW e-Up! ή ένα Smart Electric. Ανάμεσα στα ισχυρά όπλα του ηλεκτρικού e-Go Life θα είναι και η τιμή πώλησης που θα πέφτει αρκετά κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η τιμή του βασικού e.GO Life 40 (με ισχύ 41 kW και αυτονομία 122 km) είναι στην Γερμανία στις 23.289 ευρώ και με τις επιδοτήσεις πέφτει στις 16.719 ευρώ. Όσο για την μεγαλύτερη έκδοση e-GO Life 60 (με ισχύ 57 kW και αυτονομία 139 km) αυτή ξεκινά από τις 25.689 ευρώ και με τις φοροαπαλλαγές μειώνεται στις 19.119 ευρώ.

Προς το παρόν η start-up εταιρία δεν έχει ανακοινώσει τα πλάνα της για εξαγωγή πέρα από τα γερμανικά σύνορα. Ο Schuh θέλει να κινηθεί με ασφαλή βήματα και με την παραγωγή μερικών χιλιάδων αυτοκινήτων στα πρώτα χρόνια και αν όλα πάνε καλά τότε βλέπει την επόμενη κίνησή του έχοντας ως στόχο το 2023 μέχρι και τις 100.000 μονάδες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Apeiron: Το νέο hypercar των Ελλήνων μάγων της Spyros Panopoulos Automotive

cars

Νέα οργανωτική δομή στο γκρουπ της Renault

cars

Κόβει την ανάσα η Alfa Romeo USD Barchetta!

cars

Στο Mazda3 το βραβείο World Car Design of the Year για το 2020

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Ζ’

cars

Ο Donald Trump αποθέωσε τον Elon Musk!

cars

Nissan υποκύπτει στην υδρολίσθηση και συγκρούεται με Tesla Model 3 (Video)

cars

Παραγγελία για 15 Tesla Cybertruck στο Μεξικό

cars

Η Alfa Romeo Brera επιστρέφει χάρη στην LP Design

cars