CARSNEWS
F1 & RACES

Το F1 Vlog του GP 70ης Επετείου

H ιστορική πίστα του Σίλβερστον φιλοξένησε και τον πέμπτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, αυτή τη φορά με τίτλο Grand Prix 70ης Επετείου και νέο πρόσωπο στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Ο Max Verstappen πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη και η Red Bull Racing έσπασε την κυριαρχία της Mercedes, σε έναν αγώνα όπου η στρατηγική και η διαχείριση των ελαστικών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Για πέμπτη σεζόν, το F1 Vlog του Πάνου Σεϊτανίδη (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το νέο επεισόδιο αναλύει το colpo grosso της Red Bull και την Αχίλλειο Πτέρνα των Mercedes ενώ αποκαλύπτει τον βασιλιά του spinner, το θαύμα του Charles Leclerc, τον υπέρ-ήρωα που πρέπει το 2021 να οδηγεί για μία μεγάλη ομάδα αλλά και το λάκκο που έχει η φάβα στην περίπτωση του Sebastian Vettel.

Παράλληλα, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και ανεξάρτητος αγωνοδίκης, Χάρης Τρακάρης, δίνει τα φώτα του σχετικά με τα προβλήματα του Vettel και το εν δυνάμει χάος που τελικά ο Γερμανός δεν προκάλεσε στην εκκίνηση, αποκαλύπτοντας και μία σπαρταριστή ιστορία από τα νιάτα του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Συνοδηγός» σε αυτό το επεισόδιο είναι ο δημοσιογράφος και τηλεσχολιαστής των Grand Prix, Κώστας Ψάρρας, που δίνει τη δική του οπτική γωνία σε όσα έγιναν στο Silverstone και όσα πρέπει να γίνουν στη Scuderia Ferrari.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Διαβάστε επίσης:

Και το 2021 στη Mercedes o Valtteri Bottas

Το F1 Vlog του GP Μ. Βρετανίας

H McLaren αναβίωσε μία θρυλική συνεργασία (video)

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Red Bull Showrun by Alumil: Το countdown ξεκινά!

cars

F1: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων 2024

cars

Νέο F1 Vlog για το… κανταΐφ Grand Prix Τουρκίας (video)

cars

Το F1 Vlog του GP Μ. Βρετανίας

cars

Οι οδηγοί με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της F1 (video)

cars

Michael Andretti names driver ‘at the top of our list’ for new F1 team

cars

Η ώρα της παρουσίασης της νέας Williams (vid)

cars

Ο Αλόνσο προειδοποιεί: «Η Red Bull δεν θα επαναλάβει την εμφάνιση της Σιγκαπούρης»

cars

Las Vegas: H Formula 1 επιστρέφει στην πόλη “καζίνο” μετά από 41 χρόνια

cars