CARSNEWS
AUTONEWS

Το facelift του Genesis G70 δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Τέτοια εποχή πριν από 3 χρόνια η Genesis παρουσίαζε στον κόσμο το νέο, τότε, G70. Ένα μεσαίο sedan με το οποίο ήθελε να μπει σφήνα στο γερμανικό κατεστημένο προσφέροντας κάτι διαφορετικό τόσο από τις “παραδοσιακές δυνάμεις” όσο και από άλλες νέες αφίξεις στην κατηγορία. Από τότε όμως, η Genesis ανακάλυψε τη νέα ταυτότητα της και φτάνοντας η ώρα του facelift για το G70, το timing ήταν σωστό για την ενσωμάτωση των νέων χαρακτηριστικών και σε αυτό το μοντέλο ώστε να έρθει κοντά στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της κορεατικής εταιρίας.

Οι πιο εμφανείς διαφορές έχουν να κάνουν με τα νέα “τετραπλά” φωτιστικά σώματα τόσο στο εμπρός όσο και πίσω, που χαρίζουν στο μεσαίο sedan της Genesis έναν ιδιαίτερο δυναμισμό ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τη νέα γρίλια στο εμπρός μέρος και το ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα πίσω, που φιλοξενεί έναν διακριτικό διαχύτη και τις οβάλ απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό παρατηρούμε την μεγαλύτερη οθόνη των 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, το οποίο έχει αναβαθμιστεί βεβαίως στην τελευταία, πιο πρόσφατη έκδοση και την αλλαγή στον προσανατολισμό του συστήματος ασύρματης φόρτισης. Κατά τα άλλα, η κορεατική μάρκα επέλεξε να αφήσει την καμπίνα ως έχει σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι θα περίμενε κανείς βλέποντας τις αλλαγές στο αμάξωμα.

Προς το παρόν δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες όσον αφορά στα μηχανικά, αλλά αυτό που ακούγεται είναι ότι ο βασικός, δίλιτρος βενζινοκινητήρας θα αντικατασταθεί από ένα σύνολο 2,5 λίτρων, το οποίο θα παράγει 290 ίππους και 420 Nm ροπής. Στην κορυφή της γκάμας δε, ο twin-turbo V6 των 3,3 λίτρων μάλλον θα διατηρήσει την θέση του προσφέροντας 365 άλογα και 510 Nm ροπής.

The post Το facelift του Genesis G70 δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο VW Golf. Με Innovision Cockpit στο βασικό εξοπλισμό

cars

Jeep Gladiator Top Dog Concept. Για τους λάτρεις της ποδηλασίας στο βουνό  

cars

Hyundai. Aκόμη μία πρωτοπορία

cars

Toyota Corolla Cross. Μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική

cars

Το Hyundai Bayon αρχίζει να παίρνει μορφή.

cars

Volkswagen Transporter. Έγινε εβδομήντα ετών

cars

Ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου μετά την απολογία του για απόπειρα βιασμού

cars

BMW και η Tesla «ψηφίζει» η αναπτυσσόμενη μεσαία τάξη στην Κίνα – Είναι οι πλέον δημοφιλείς και προσιτές μάρκες

cars

Bugatti Chiron Sport Les Légendes du Ciel. Γιορτάζοντας υπεροχή στον αέρα και τις πίστες.

cars