CARSNEWS
NEW MODELS

Το Geely Hao Yue είναι η ναυαρχίδα του κινεζικού κολοσσού (video)

Αν και δεν ανακοινώνεται αν το Hao Yue βασίζεται στα μηχανικά μέρη ή στο πλαίσιο κάποιου μοντέλου της Volvo, το σίγουρο είναι πως αυτό είναι το μεγαλύτερο. Το οποίο μάλιστα έχει και θέσεις για έως επτά επιβάτες και ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό που σε μήκος μετρά 4.835 mm.

Το μεταξόνιο είναι επίσης μεγάλο στα 2.815 mm ώστε να προσφέρει άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Οι οποίοι αντικρίζουν ένα σύγχρονο ταμπλό με όλες τις συνδεσιμότητες και δύο μεγάλες οθόνες με διαγώνιο 12,3’’ (μία ως πίνακας οργάνων και μια ως κεντρική οθόνη για το infotainment).

Γενικότερα το Hao Yue έχει τα προσόντα και την εξωτερική σχεδίαση για να σταθεί και εκτός κινεζικών συνόρων. Μάλιστα οι Κινέζοι λένε πως στην καμπίνα είναι μελετημένη μέχρι και η οσμή των πλαστικών με πολύ ψηλά ποιοτικά στάνταρ. Από την άλλη το αμάξωμα συμβαδίζει με την γοτθική άποψη ενός μεγάλου 4×4 ή αν προτιμάτε ενός μεγάλου SUV.

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει ούτε ένα, μήτε δύο, αλλά 17 συστήματα υποβοήθησης ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2. Αρχικά η ναυαρχίδα της Geely θα είναι διαθέσιμη με έναν τετρακύλινδρο turbo 1,8 lt με 184 PS και 300 Nm. Η κίνηση περνά μπροστά μέσω διπλόδισκου κιβωτίου με επτά σχέσεις. Αργότερα θα μπει κάτω από το καπό και ένας δίλιτρος turbo της Volvo.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέος twin-turbo V6 3.0 κινητήρας από την Aston Martin (Video)

cars

Αποκαλύφθηκε η νέα Mercedes-Benz GLA (Video)

cars

Ο νέος κινητήρας της Maserati θα είναι V6 3.0 lt

cars

Η Nissan βλέπει ανάκαμψη στις αρχές του 2021

cars

Στις 8 Ιουλίου η παρουσίαση του Mazda 3 Turbo (Video)

cars

Αλλαγές στον ΚΟΚ: Τι προβλέπεται για τα ηλεκτρικά πατίνια

cars

Πως θα σωθούν οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες της Porsche;

cars

Θα πληρώνατε 50 ευρώ για μία φόρτιση;

cars

Η Ultimate HGLS της Hofele είναι ίσως η πλέον πολυτελής GLS

cars