CARSNEWS
NEW MODELS

Το Genesis GV80 έχει ένα σούπερ πίνακα οργάνων

Το GV80 είναι το νέο πολυτελές SUV της Genesis, μια εταιρία που με όπλο της την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία, το ντιζάιν και τις νέες τεχνολογίες έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των premium παιχτών απειλώντας στην βορειοαμερικανική αγορά παραδοσιακά σήματα όπως αυτό της Lexus.

Και γιατί όχι αφού η Genesis παρουσιάζει συνεχώς πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα χτίζοντας ένα premium προφίλ μέσα από διάφορα στοιχεία, όπως είναι για παράδειγμα ο τρισδιάστατος πίνακας οργάνων της Continental.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία η 3D τεχνολογία χρησιμοποιεί μια κάμερα στην καμπίνα που ανιχνεύει το ύψος θέασης του οδηγού. Ανάλογα με τις συνθήκες και την θεματική ενότητα οι πληροφορίες που απεικονίζονται έχουν ένα τρισδιάστατο βάθος ώστε ο οδηγός να εστιάζει καλύτερα, πιο άμεσα και πιο ξεκούραστα.

Η Continental δίνει ιδιαίτερα βαρύτητα στην αλληλεπίδραση και στην διαδραστικότητα του εσωτερικού, όχι μόνο για τον οδηγό, αλλά και για τους πίσω επιβάτες εξελίσσοντας παρόμοιες οθόνες 3D τεχνολογίας. Ακόμη και για τον συνοδηγό όπου θα μπορεί για παράδειγμα να αναζητά ένα προορισμό στο σύστημα navi και στη συνέχεια να τον «μεταφέρει» στον 3D πίνακα οργάνων.

“Με την οθόνη ευρείας παραγωγής, αυτόματης στερεοσκοπικής 3D τεχνολογίας, διευρύνουμε στην αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής και την φέρνουμε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο”, δήλωσε ο Δρ Frank Rabe, επικεφαλής του τμήματος Human Machine Interface στην Continental.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Kia θα εξελίξει ένα σούπερ ηλεκτρικό υψηλών επιδόσεων

cars

Το Mazda RX-Vision GT3 είναι ένα ψηφιακό θαύμα

cars

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία Ford και Volkswagen

cars

Mercedes: Με τα σήματα του FTX στη Βραζιλία παρά την κατάρρευση του χορηγού

cars

Η Tesla πάει ακόμη πιο βαθιά με την κινεζική CATL

cars

Ποιά αυτοκίνητα προτίμησαν οι Έλληνες για το 2019

cars

To Tesla των 25.000 ευρώ και των 700 χλμ. αυτονομίας

cars

Alfa Romeo: Αποκαλύφθηκε το μονοθέσιο του 2020

cars

Ford Puma 1.0 EcoBoost MHPEV: Σπορ, υβριδικό και με κινητήρα Ecoboost

cars