CARSNEWS
NEW MODELS

Το ID.4 Concept είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Volkswagen


ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ, Η VOLKSWAGEN ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, COMPACT SUV, ΤΟ ID.4, ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ID., ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2020.

  • 3/3/2020

Μετά το ID.3, το ID.4 είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτροκίνητο SUV από τη Volkswagen. Το ID.4 θα είναι το πρώτο όχημα στο μεγαλύτερο τμήμα της παγκόσμιας αγοράς, την κατηγορία compact SUV, με κλιματικά ουδέτερη παραγωγή και λειτουργία. Βασίζεται στη Μεταβλητή Πλατφόρμα ΜΕΒ του Ομίλου, με όλα τα χαρακτηριστικά της οικογένειας ID.: συμπαγείς διαστάσεις, άφθονοι εσωτερικοί χώροι, σπορ χαρακτήρας, διαισθητική λειτουργία και πλήρης συνδεσιμότητα. Το ψηφίο 4, ένα νούμερο πάνω από το ID.3,  υποδηλώνει το νέο μοντέλο ως εκπρόσωπο στην κατηγορία compact SUV. Η συντομογραφία ID. σημαίνει έξυπνο design, έξυπνη ταυτότητα και προηγμένες, έξυπνες τεχνολογίες.

Το αεροδυναμικό εξωτερικό σχήμα του ID.4 χαρακτηρίζεται από το εμπρός σχετικά κοντό άκρο και το μακρύ μεταξόνιο. Ο οδηγός και οι επιβάτες στο ID.4 βρίσκονται σε ένα ενιαίο χώρο, φιλοσοφίας open space. Αρχικά θα διατίθεται με κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ αργότερα με ηλεκτρική έκδοση τετρακίνησης. Η μπαταρία υψηλής βρίσκεται κάτω από το χώρο επιβατών, και εγγυάται χαμηλό κέντρο βάρους και ισορροπημένη κατανομή φορτίου στους άξονες. Η μπαταρία φορτίζεται με εναλλασσόμενο μονοφασικό ή τριφασικό AC ή συνεχές DC ρεύμα ως στάνταρ. Αυτονομίες έως και 500 χιλιόμετρα, ανάλογα με το επιλεγμένο πακέτο συσσωρευτή. Το εντυπωσιακό αλλά εύκολο στη χρήση cockpit του ID.4 ελέγχεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από λειτουργίες αφής ή από έξυπνο φωνητικό έλεγχο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ολοκληρωμένο service Peugeot με 135 ευρώ

cars

H Mazda αναζητά δάνειο ύψους 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων

cars

Δεν υπάρχει αυτή η Ford Mustang Shelby Super Snake!

cars

H Cupra δεν θα έχει σπορ αυτοκίνητο στο άμεσο μέλλον

cars

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο SEAT Leon

cars

Εντυπωσιακή παρέλαση 150 Lamborghini στο κέντρο του Τόκιο (photos)

cars

Πόσα θα δίνατε γι’ αυτό το Volkswagen Kombi του 1975;

cars

H McLaren ανακαλεί μοντέλα της για πιθανή διαρροή καυσίμου

cars

Τρομακτικό πέρασμα μονοθεσίου της Formula 1 από την Eau Rouge (video)

cars