CARSNEWS
NEW MODELS

Το Jeep Wrangler JPP 20 είναι φουλ στα αξεσουάρ

Τo Wrangler της Jeep είναι παραδοσιακά ένα από τα αυτοκίνητα που ενδείκνυνται για μετατροπές, βελτιώσεις και εξατομικεύσεις, είτε εργοστασιακές είτε από ανεξάρτητες εταιρείες. Φυσικά η τελευταία του γενιά δεν αποτελεί την εξαίρεση και έτσι στην Chicago Auto Show η αμερικάνικη εταιρεία παρουσίασε την ειδική έκδοση JPP 20.

To JPP σημαίνει Jeep Performance Parts και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η έμφαση δίνεται στο off road. Τόσο οπτικά όσο και οδηγικά. Έτσι λοιπόν το Wrangler JPP 20 έχει νέες ιδιαίτερα ισχυρές πόρτες αλουμινίου, καθώς και πόρτες τύπου… καγκελάκι από χάλυβα υψηλή αντοχής.

Σύμφωνα με την FCA οι συγκεκριμένες πόρτες εξασφαλίζουν μια μοναδική open air αίσθηση που δεν συγκρίνεται με αυτήν οποιουδήποτε άλλου SUV, ενώ το λεπτό κάλυμμα οροφής εξασφαλίζει ικανοποιητική σκιά για όλους τους επιβάτες

Χαλύβδινος είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας με υποδοχές ρυμούλκησης, ενώ ιδιαίτερα ανθεκτική είναι και η ποδιά. Παράλληλα υπάρχει και ένας εργάτης με συνθετικό σκοινί μήκους 33 μέτρων, το οποίο είναι και αδιάβροχο προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιείται πρακτικά κάτω από όλες τις συνθήκες.

Επίσης υπάρχει και ένα κιτ ανύψωσης της ανάρτησης κατά 2 in (5,08 cm), ειδικά λάστιχα, καθώς και ένα κιτ με προβολείς LED διαμέτρου 5 και 7 in.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Την παραγωγή ιατρικού υλικού για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού ζητά η Γερμανική κυβέρνηση – Οι πρώτες αντιδράσεις

cars

Μποτιλιάρισμα λόγω βροχής στο λεκανοπέδιο – Δείτε που θα συναντήσετε κίνηση (Χάρτες)

cars

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές καταλυτών στο «Ελ. Βενιζέλος»

cars

Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα: Η φόρτιση θέλει… φώτιση!

cars

McRae vs McRae: Ένα επικό video με άρωμα WRC

cars

Ο νέος υπερυπολογιστής της Audi

cars

Πρεμιέρα για τα Mercedes τρακτέρ. Πριν από 40 χρόνια

cars

Ford: Παρεμβολές στη διασύνδεση οχημάτων προκαλεί τo WiFi

cars

Επίσημο: Το νέο Hyundai i20 N δοκιμάζεται στα χιόνια (video)

cars