CARSNEWS
AUTONEWS

Το Mazda RX-Vision GT3 είναι ένα πανέμορφο, εικονικό αγωνιστικό!

Η Mazda έψαξε στα κιτάπια της και βρήκε το RX-Vision Concept από το μακρινό 2015. Ένα εντυπωσιακό sports car που ένα φεγγάρι ακουγόταν πως προορίζεται για την παραγωγή. Η έκδοση που θα λανσαριζόταν στην αγορά, θα παρουσιαζόταν υποτίθεται εντός του 2020 αλλά το γεγονός πως δεν έχουμε ακούσει τίποτα σχετικά, μάλλον υποδεικνύει ότι αυτά τα πλάνα έχουν ακυρωθεί. Αφού λοιπόν δεν θα μπορούμε να το θαυμάσουμε στην πραγματικότητα, η Mazda το φέρνει στην οθόνη της τηλεόρασης μας δημιουργώντας το RX-Vision GT3 για το Gran Turismo Sport.

Οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν τις αρετές του εικονικού αγωνιστικού από τον ερχόμενο Μάιο σε όποια πίστα επιθυμούν αλλά εμείς που δεν έχουμε Playstation 4, αρκούμαστε στις φωτογραφίες που βλέπεις. Η Mazda κατάφερε να μετατρέψει το RX-Vision σε ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό με άφθονους αεραγωγούς, ένα χαμηλό splitter στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα και μία γιγαντιαία αεροτομή που συνεργάζεται με τον διαχύτη στο πίσω μέρος. Το πακέτο συμπληρώνουν οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος και οι απολήξεις της εξάτμισης που βγαίνουν ακριβώς πίσω από τους εμπρός τροχούς προσθέτοντας μία επιπλέον θεατρικότητα στο ήδη συγκλονιστικό σχέδιο.

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι το RX-Vision GT3 κινείται χάρη σε έναν περιστροφικό κινητήρα που παράγει 570 ίππους για τα 1.250 κιλά που ζυγίζει το αυτοκίνητο. Για την ιστορία, το αγωνιστικό της Mazda έχει κατανομή βάρους 48:52 ανάμεσα στους δύο άξονες και θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από τις 25 Μαίου. Ας το χαρεί όποιος μπορεί!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το νέο Renault Trafic Combi είναι ένα σαλόνι σε τροχούς για εννέα επιβάτες

cars

Η Audi Sport εστιάζει πλέον στον εξηλεκτρισμό!

cars

Το Volkswagen Touareg R είναι ένα υβριδικό επιδόσεων με 462 ίππους!

cars

Stock Center. Τα μεταχειρισμένα όπως πρέπει να είναι.

cars

Πότε θα πρέπει να καταβληθεί το δώρο του Πάσχα

Bury

VW Golf GTE HyRACER. Το concept που δεν είδαμε…

cars

Το Skoda Rapid συνεχίζει ανανεωμένο στην Ρωσία και όχι μόνο.

cars

Ford. Η τεχνολογία πλοήγησης με “ψίχουλα” αρωγός στις off road αναζητήσεις

cars

Ξεκίνησε η παραγωγή και της 2 Series Gran Coupe.

cars