CARSNEWS
AUTONEWS

Το Peugeot 208 είναι το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020!

Ανάμεσα σε μία ομάδα με εξαιρετικά αυτοκίνητα όπως η BMW 1-Series, το Ford Puma, η Porsche Taycan, το Renault Clio, το Tesla Model 3 και η Toyota Corolla, το Peugeot 208 κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2020. Η τελετή έλαβε χώρα στην Palexpo της Γενεύης, εκεί όπου η Διεθνής Έκθεση θα άνοιγε τις πόρτες της αύριο αν δεν υπήρχαν οι φόβοι για την εξάπλωση του κορονοϊού. Έτσι, η αίθουσα που υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν γεμάτη από δημοσιογράφους, ήταν απόκοσμα άδεια χωρίς βεβαίως αυτό να μειώνει στο παραμικρό την αξία του βραβείου που κατέκτησε το γαλλικό μικρό.

Να σημειώσουμε ότι το Peugeot 208 συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από ένα πάνελ 60 δημοσιογράφων από 23 διαφορετικές χώρες  ενώ το ίδιο βραβείο, σε εθνικό επίπεδο βεβαίως, κέρδισε στα τέλη του 2019 από τους 26 δημοσιογράφους που αποτελούν την κριτική επιτροπή για το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”. Καθόλου άδικα δε, καθώς το 208 μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κατά την δοκιμή του ενώ καλύπτει όλες τις βάσεις όντας διαθέσιμο τόσο με βενζινοκινητήρες/πετρελαιοκινητήρες όσο και σε μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Αγαπάμε τα αυτοκίνητα και αναγνωρίζουμε ότι οι κριτές του Αυτοκινήτου της Χρονιάς είναι ειδικοί, οπότε αυτή η νίκη αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Είναι μία μεγάλη έκπληξη και μία μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς.

Δήλωσε ο επικεφαλής της Peugeot, Jean-Philippe Imperato έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Renault Captur 1.3 TCe 130PS EDC. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Lexus: Το πρώτο της PHEV το 2021, νέο ηλεκτρικό το 2022.

cars

Nissan. Συνδυασμός πραγμάτων η διχρωμία στο Juke

cars

Mercedes-AMG S63 E Performance – Plug-in υβριδική 802 ίππων!

cars

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Spoiler: Ο πατέρας της Τούλας εξαφανίζεται

cars

Δένδιας: Με εθνική ενότητα και υπευθυνότητα οφείλουμε να περιφρουρήσουμε τη Δημοκρατία μας

cars

Η Jaguar γιορτάζει με δύο πολύ ειδικές E-Type!

cars

Abarth F595. Απόλαυση 165 ίππων  

cars

Ford. Πρωτοπορεί και στα μπουλόνια ασφαλείας

cars