CARSNEWS
NEW MODELS

Το Peugeot e-Traveller σε βάζει στην πρίζα

Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει πεδίο εφαρμογής και στα μεσαίου μεγέθους επιβατικά van τα οποία κατά κύριο λόγο κινούνται στον αστικό ιστό διαδραματίζοντας -τουλάχιστον στη χώρα μας- τον ρόλο της μεταφοράς… προσωπικού και δη τουριστικού.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Peugeot Traveller να φορέσει τον ηλεκτροκίνητο μανδύα του, ήτοι να εφοδιαστεί με έναν ηλεκτροκινητήρα μέγιστης απόδοσης 136 ίππων και 260 Nm ροπής καθώς και μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 50 kW, οι οποίες εξασφαλίζουν αυτονομία 230 χιλιομέτρων.

Όπως και οι συμβατικές εκδόσεις του Traveller έτσι και η ηλεκτροκίνητη προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος, με το πρώτο να φτάνει τα 4,95 μέτρα και το δεύτερο τα 5,3 μέτρα.

Το Peugeot e-Traveller μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 επιβάτες και έως 4.900 λίτρα αποσκευών στην περίπτωση που αφαιρέσει κανείς τη δεύτερη και την τρίτη σειρά καθισμάτων.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μπαταρίες τοποθετούνται στο δάπεδο του αμαξώματος χωρίς να περιορίζουν τη χωρητικότητα του θαλάμου αποσκευών ή επιβατών, ενώ διαθέσιμα είναι και τα προγράμματα παραμετροποίησης του συστήματος ευστάθειας τα οποία μπορεί να επιλέξει κανείς ανάλογα με τον τύπο του οδοστρώματος στο οποίο κινείσαι.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γεύση από νέο Seat Leon Cupra!

cars

O Donald Trump μποϋκοτάρει τα ελαστικά της Goodyear!

cars

Αναθεώρηση ΚΟΚ και οδική ασφάλεια στις προτεραιότητες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

cars

Απίθανο: Τρεις εκπληκτικές ιδέες για να «σκοτώσουν» την ώρα τους οι λάτρεις της Formula 1! (video)

cars

Mercedes-Benz: Iδιαίτερα προσοδοφόρα η AI τεχνολογία

cars

Η γαλλική κυβέρνηση κήρυξε πόλεμο στα μεγάλα SUV

cars

Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, απροσπέλαστος ο Κηφισός

cars

H BMW διευρύνει τη γκάμα των diesel κινητήρων με ήπια υβριδικά σύνολα

cars

Νέο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με θύμα μοτοσικλετιστή

cars