CARSNEWS
NEW MODELS

Το pick-up των ονείρων σας δια χειρός Mercedes και Mansory

Αν ψάχνετε για το απόλυτο pick-up των ημερών μας τότε ο βελτιωτικός οίκος Mansory ίσως διαθέτει στην παλέτα των προτάσεών του αυτό που αναζητάτε.

Πρόκειται για τη νέα Mercedes-AMG G63 την οποία η Mansory μετέτρεψε σε ένα pick-up παρεμβαίνοντας τόσο στον σχεδιασμό των επιφανειών του αμαξώματος όσο και στις προδιαγραφές των μηχανικών μερών.

Η παραλλαγή με την οποία ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος επέλεξε να «ντύσει» το αμάξωμα δημιουργεί μια… πολεμική ατμόσφαιρα την οποία και συντηρούν οι 850 ίπποι και τα 1.000 Nm ροπής του αναβαθμισμένου V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων.

Για την αύξηση της ισχύος του διπλά υπερτροφοδοτούμενου μοτέρ, η Mansory τοποθέτησε μεγαλύτερους στροβυλοσυμπιεστές και επαναπρογραμμάτισε την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του κινητήρα.

Πίσω από τους τροχούς των 22 ιντσών διακρίνονται τα δισκόφρενα του αναβαθμισμένου συστήματος πέδησης, ενώ αρκετά από τα πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα που έχουν τοποθετηθεί στο αμάξωμα της αποκλειστικά διθέσιας Mercedes-AMG G63 είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Η Mansory δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του νέου δημιουργήματός της, ωστόσο, μια αντίστοιχη-τετράθυρη G63 είχε τιμολογηθεί στο παρελθόν στα 550.000 ευρώ.    

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στα 9.000 ευρώ η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου στη Γερμανία

cars

Νέοι, “ιστορικοί” χρωματισμοί για την Alfa Romeo Giulia GTA

cars

Σύστημα για να μην ζαλίζονται οι επιβάτες από την Jaguar Land Rover

cars

‘Ενας λόγος για τους «τζαμπατζήδες»

cars

H Jaguar θα παρουσιάσει ένα νέο, πιο μικρό και προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο

cars

Πανδαισία «αστέρων» στο Πριγκιπάτο!

cars

BMW M135i vs Mercedes-AMG A35: Ντέρμπι αιωνίων! (Video)

cars

Τι προβλέπεται για την επιδότηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, scooter και ποδηλάτων

cars

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος από τη Suzuki

cars