CARSNEWS
AUTONEWS

Το Polestar 2 γίνεται πιο προσιτό με νέα, δικίνητη έκδοση.

Όταν παρουσιάστηκε το Polestar 2, η σουηδική εταιρία επέλεξε να το κάνει με την κορυφαία έκδοση που εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε άξονα) συνδυαστικής απόδοσης 408 ίππων και 660 Nm ροπής. Δύο χρόνια μετά όμως, έφτασε επιτέλους η ώρα για την προσθήκη μίας επιπλέον, πιο προσιτής έκδοσης. Μίας που χαμηλώνει τον πήχη αφαιρώντας τον ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα αλλά όχι πολλά άλλα καθώς στόχος ήταν, όπως αναφέρει ο επικεφαλής της εταιρίας, Thomas Ingenlath:

Αυτό που καταφέραμε με τις νέες εκδόσεις του Polestar 2 είναι να αποφύγουμε το “γδύσιμο” των πιο προσιτών μοντέλων από τον χαρακτήρα και την premium αίσθηση τους. Ακόμα και το πιο προσιτό Polestar 2, χωρίς κανένα προαιρετικό πακέτο, έχει εξαιρετική οπτική συνέπεια και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού.

Αυτό που αποκτά κάποιος με τη νέα έκδοση του “2” είναι το γνωστό μοντέλο αλλά με έναν ηλεκτροκινητήρα 231 ίππων και την μπαταρία των 64 kWh η οποία προαιρετικά, μπορεί να αναβαθμιστεί σε αυτή των 78 kWh που ανεβάζει την αυτονομία από τα 418-439 χιλιόμετρα της standard διαμόρφωσης, στα 515-539 ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού. Εκτός από το προαναφερθέν, “Long Range” πακέτο, το Polestar 2 προσφέρεται και με το επίσης προαιρετικό, “Pilot Pack” που περιλαμβάνει τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης καθώς και το “Plus Pack” που αναβαθμίζει τον εξοπλισμό πολυτελείας με το high-end ηχοσύστημα της Harman Karmon, vegan επενδύσεις, θερμαινόμενα καθίσματα, διακοσμητικά από ξύλο κ.ά. Αυτό που δεν είναι διαθέσιμο με το βασικό Polestar 2 είναι το “Performance Pack” που παραμένει αποκλειστικό για την έκδοση με τους 2 ηλεκτροκινητήρες. Οπτικά πάντως, τα δύο μοντέλα είναι πρακτικά πανομοιότυπα.

The post Το Polestar 2 γίνεται πιο προσιτό με νέα, δικίνητη έκδοση. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ξεκινά η κατασκευή του Microsoft Data Center στα Σπάτα

cars

DYMOTO 200. Oλοκαίνουρια πρόταση

cars

DS Matrix Led Vision. Nέα τεχνολογία για την κατηγορία

cars

Seat. Tα εξηλεκτρισμένα μοντέλα θα αυξήσουν τις πωλήσεις

cars

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και η Eurobank στηρίζουν στα πρώτα τους βήματα τα νεογέννητα της Μυτιλήνης και της Δυτικής Λέσβου

cars

Ταμείο Ανάκαμψης: Τι πρέπει να γίνει για να μην χαθούν 3,3 δισ. ευρώ

cars

Διέρρευσε το νέο Mitsubishi Outlander.

cars

Το Hyundai i30 N ανανεώνεται και προσφέρει και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!

cars

Η νέα BMW 4 Series διέρρευσε και ήδη συζητιέται!

cars