CARSNEWS
AUTONEWS

Το Rimac C_Two των 2.000 ίππων περνά στην φάση δοκιμών!

Η Rimac παρουσίασε το εντυπωσιακό από κάθε άποψη, C_Two, στην έκθεση της Γενεύης το 2018. Όχι ακριβώς όμως… Το C_Two μέχρι και την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές αλλά και για μερικούς μήνες ακόμα, είναι τεχνικά ένα πρωτότυπο. Όχι από αυτά που ανακοινώνονται από εταιρίες-κομήτες και δεν βλέπουν ποτέ το φως της παραγωγής, αλλά πρωτότυπο όπως και να έχει. Η Rimac θα αποκαλύψει την έκδοση παραγωγής του δεύτερου, αμιγώς ηλεκτρικού hypercar της στην έκθεση της Γενεύης το 2020 αλλά προς το παρόν, αρκείται στο να δηλώσει ότι έχει περάσει επισήμως στην φάση των δοκιμών.

Δουλεύουμε σκληρά ώστε να δημιουργήσουμε ένα αυτοκίνητο ακριβώς όπως το φανταστήκαμε: μία νέα ράτσα hypercar που ξεκλειδώνει τις ακραίες επιδόσεις ενός ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου και μία νέα οδηγική εμπειρία για τον οδηγό.

Την ίδια ώρα, θα είναι ένα τεχνικό αριστούργημα. Το C_Two θα έχει διαφορετική αίσθηση, “επικοινωνιακή” οδική συμπεριφορά και κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά αλλά το θέλουμε και εύχρηστο.

Δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρίας, Mate Rimac. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το C_Two είναι προσωρινό ως όνομα. Όταν παρουσιαστεί το μοντέλο παραγωγής τον Μάρτιο του 2020, θα αποκαλυφθεί μαζί του και το πραγματικό όνομα. Απ’ ότι φαίνεται, αυτή θα είναι και η πιο σημαντική αλλαγή αφού δεν περιμένουμε ουσιαστικές διαφορές ούτε στην εμφάνιση, ούτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου. Άρα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι όπως και να ονομάζεται, το επερχόμενο hypercar της Rimac θα διαθέτει 2.000 ίππους και 2.300 Nm ροπής!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Cupra Tavascan: Ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV coupe που συνδυάζει την εμφάνιση με τις επιδόσεις

cars

Mercedes GLA. Προσεγμένη σε όλα της

cars

Volvo XC60. Ανανεώθηκε στα σημεία

cars

Νέο Hyundai i10. Πιο δυναμικό, πιο ευρύχωρο και με άφθονη τεχνολογία.

cars

Ioniq 5. Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνητης Hyundai

cars

Λουλούδια και κεριά αφήνουν πολίτες έξω από την Ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα

cars

Η Porsche αύξησε το μερίδιο της στη Rimac στο 15,5%.

cars

Η Toyota αποκλείει το ενδεχόμενο ενός καυτού GR Yaris Cross!

cars

Νέο 5-θυρο Suzuki Jimny – Μεγαλύτερο και πιο πρακτικό!

cars