CARSNEWS
NEW MODELS

Το Tesla Cybertruck ντύθηκε στα χακί

Κρατήστε αυτήν την εικόνα στη μνήμη σας γιατί είναι πολύ πιθανόν ότι θα χρειαστεί να την ανακαλέσετε και μάλιστα σύντομα. Ένα Tesla ντυμένο στα χακί, έτοιμο να υπηρετήσει τη δική του θητεία στον αμερικανικό ή σε οποιοδήποτε άλλο στρατό του πλανήτη. Όχι οποιοδήποτε Tesla αλλά εκείνο που διαθέτει τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης στο πεδίο της μάχης, έχοντας  προφανώς δεχθεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις.

Ο λόγος για το Tesla Cybertrack, το πρώτο pickup στην σύντομη ιστορία της Tesla, το οποίο απέκτησε με τη βοήθεια των σχεδιαστών της Peisertdesign μια διαφορετική… αποστολή.

Όλα ξεκίνησαν από την πρόθεση του αμερικανικού στρατού να προμηθευτεί ηλεκτροκίνητα οχήματα σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και στην πολεμική βιομηχανία.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του αμερικανικού στρατού έχουν ήδη πραγματοποιηθεί επαφές με κατασκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων οι οποίοι εγγυώνται ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να υποστηρίξει τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός στρατιωτικού οχήματος.

Η είδηση αυτή όπλισε το χέρι των σχεδιαστών της Peisertdesign, οι οποίοι έσπευσαν να αποτυπώσουν σε ψηφιακό περιβάλλον διάφορες… πολεμικές εκδοχές  του Tesla Cybertruck. Το αποτέλεσμα του δικαιώνει, έστω κι αν οι πιθανότητες του ηλεκτροκίνητου pickup  να ενταχθεί στις τάξεις του αμερικανικού στρατού είναι λιγοστές.

Αντιθέτως, πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η εμπλοκή της Tesla στην εξέλιξη ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου στρατιωτικού οχήματος, μιας και τη δεδομένη χρονική περίοδο θεωρείται δικαίως- ο ηγέτης στον τομέα της.

Μεταξύ άλλων, η Tesla έχει υποσχεθεί τη δημιουργία μπαταριών οι οποίες πέρα από την αυξημένη αυτονομία θα διαθέτουν και διάρκεια ζωής που θα αγγίζει τα 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα, στοιχείο κρίσιμο για οχήματα που δεν απευθύνονται σε ιδιώτες αλλά σε στόλους εταιρειών ή υπηρεσιών.       

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το ηλεκτροκίνητο κτήνος του αμερικανικού στρατού

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

GP Σάο Πάολο – Κατατακτήριες: Ιστορική pole Magnussen στο Interlagos!

cars

Το κέρμα που στοίχησε στον Senna 1,5 εκατομμύριο δολάρια

cars

Κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της VW Herbert Diess λέει ότι η κρίση θα κρατήσει για αρκετές εβδομάδες

cars

Η Ολλανδία έτοιμη να συνδράμει την Ελλάδα στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

cars

Configurator: Επίλεξε το αυτοκίνητο σου με ένα “κλικ” μένοντας… σπίτι

cars

Μπλοκ κινητήρων: Αλουμίνιο vs σίδηρος

cars

Γιατί τα αυτοκίνητα πόλης σκοτώνουν;

cars

Γκάζι, φρένο σε μια εποχή (που θα μπορούσε να είναι) εξαιρετική

cars

To ηλεκτροκίνητο BYD Han έρχεται στη Ευρώπη

cars