CARSNEWS
NEW MODELS

Το Tesla Model 3 τα βάζει με Nissan GT-R και Chevrolet Camaro (Video)

Οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις της Tesla έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν αποτελούν έναν εύκολο αντίπαλο για τις παραδοσιακές δυνάμεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αρκετές φορές μάλιστα έχουν ανατρέψει τα προγνωστικά επιδεικνύοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι ηλεκτροκίνητες προτάσεις έναντι εκείνων που κινούνται με την αποκλειστική συμβολή ενός θερμικού κινητήρα.

Δεν θα πρέπει, λοιπόν, να μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κάποιος θέλησε να μετρήσει τις δυνατότητες ενός εργοστασιακού Tesla Model 3 τοποθετώντας απέναντι στο εμβληματικό Nissan GT-R.

Το μικρότερο σε ισχύ και πιο προσιτό Tesla αναμετρήθηκε στην κούρσα της μίας ανάσας με το ιαπωνικό sportscar χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρώτη θέση.

Δεν συνέβη το ίδιο ωστόσο όταν τη θέση του Nissan GT-R πήρε η Chevrolet Camaro ZL1, το οκτακύλινδρο muscle car των 660 ίππων το οποίο είδε το άσημο Tesla Model 3 να χάνεται στον ορίζοντα την ίδια στιγμή που το ίδιο προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στην άσφαλτο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτσι θα είναι το επανασχεδιασμένο Opel Corsa (photos)

cars

Άδειες οδήγησης: Αναστέλλονται οι εξετάσεις λόγω κορωνοϊού για 14 ημέρες

cars

Η BMW αποκαλύπτει το μέλλον της υδρογονοκίνησης

cars

Μια πρώτη ματιά στο νέο Renault Kadjar

cars

«Παγώνει» η εξέλιξη των κινητήρων της η Formula 1

cars

Πόσο ασφαλή είναι τα cabrio αμαξώματα;

cars

Καινοτόμο σύστημα για EV εξελίσσει η Bentley

cars

Με τον Stirling Moss στο Mille Miglia (Video)

cars

Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

cars