CARSNEWS
NEW MODELS

Το Tesla Model S και ως νεκροφόρα για τους… αμετανόητους οικολόγους!

Η γερμανική εταιρία Binz International είναι αρκετά γνωστή στο χώρο των μετασκευών και της μετατροπής επιβατικών κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Αυτή τη φορά συνεργάστηκε με την αγγλική Coleman Milne και Woodall Nicholson για να κατασκευάσουν μια ηλεκτρική νεκροφόρα βασισμένη πάνω στα μηχανικά μέρη ενός Tesla Model S.

Πίσω από αυτή την μακάβρια ιδέα δεν κρύβεται μία τρελή επιθυμία κάποιου μελλοθάνατου ή κάποιου που θέλει το τελευταίο του ταξίδι να είναι αθόρυβο, ηλεκτρικό και δίχως ρύπους.

Πολύ απλά, ο βασικός λόγος είναι πως σε πολλές πλέον περιοχές της Βόρειας Ευρώπης έχουν θεσπίσει ζώνες κυκλοφορίας όπου απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων με κινητήρες καύσης. Από αυτό το μέτρο δεν εξαιρούνται ούτε οι συμβατικές νεκροφόρες, οι οποίες για να περάσουν από αυτές τις ζώνες θα πρέπει να πάρουν ειδική άδεια και να καταβάλλουν ένα σχετικά υψηλό παράβολο.

Απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να αναφέρουμε πως το Binz.E., όπως ονομάζεται η ηλεκτρική νεκροφόρα, βασίζεται πάνω σε ένα Model S Performance και η αυτονομία ξεπερνά τα 300 km.

Για ευνόητους λόγους πρακτικότητας το μεταξόνιο έχει αυξηθεί όσο χρειάζεται για να μακρύνει όλο το αμάξωμα. Η όλη μετατροπή γίνεται στα κεντρικά της εταιρίας στην Γερμανία και γίνονται δεκτές παραγγελίες από σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αύξηση κατά 80% στις πωλήσεις των plug-in υβριδικών της Volvo

cars

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Σαρδηνία στη θέση της Ουαλίας, «ψάχνουν» γι’ ακόμα έναν αγώνα

cars

Το Αudi RS6 Avant ABT των 740 ίππων σε ένα αφοπλιστικό video

cars

H Cyber 677 Porsche είναι μια virtual προσέγγιση μιας απίστευτης 911

cars

Σχεδόν τζάμπα η συντήρηση ενός Tesla Model S για 500 χιλιάδες χιλιόμετρα (Video)

cars

Κλέβει την παράσταση το ηλεκτροκίνητο Nissan Ariya

cars

Η καθηλωτική Lancia Stratos Zero γράφει ιστορία

cars

Όλα όσα συνέβησαν με το ελικόπτερο του Ogier! (upd)

cars

H Porsche εκτυπώνει τα νέα της καθίσματα

cars