CARSNEWS
AUTONEWS

Το Toyota Camry φρεσκάρεται εντός και εκτός!

Η Toyota λάνσαρε το “αμερικανογενές” Camry στην ευρωπαϊκή αγορά κατά το πρώτο μισό του 2019 αντικαθιστώντας το γερασμένο και… κουρασμένο Avensis. Μία πιο “φρέσκια” πρόταση που κάνει ακόμα τα πρώτα της βήματα σε μία νέα αγορά καθώς η καθιέρωση του ονόματος Camry αφορούσε αποκλειστικά την αγορά της Β. Αμερικής, γίνεται ακόμα πιο ελκυστική με την ανανεωμένη έκδοση που παρουσιάζει σήμερα η ιαπωνική φίρμα, πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις της την άνοιξη του 2021.

Τώρα, το Toyota Camry μοιράζεται περισσότερα κοινά στοιχεία με την Corolla, χάρη στον ανανεωμένο εμπρός προφυλακτήρα που συνδυάζεται με τη νέα γρίλια και χαρίζει στο μεγάλο sedan μία αίσθηση δυναμισμού. Επιπλέον, η εταιρία εμπλούτισε την γκάμα των διαθέσιμων σχεδίων για τις ζάντες ελαφρού κράματος 17 και 18 ιντσών ενώ πρόσθεσε και μερικούς επιπλέον χρωματικούς συνδυασμούς. Πιο σημαντικά όμως, η Toyota ανέβασε επίπεδο την καμπίνα.

Ανοίγοντας την πόρτα λοιπόν, βρίσκουμε μία νέα οθόνη 9 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, τοποθετημένη ψηλότερα στο ταμπλό, η οποία πλέον προσφέρει συνδεσιμότητα για Android Auto και Apple CarPlay ενώ εξοπλίζεται και με αναβαθμισμένο software για ταχύτερη απόκριση στις εντολές. Ενώ ακόμα περιμένουμε για τις διάφορες εκδόσεις του Camry, η Toyota ανακοίνωσε ότι διαθέσιμες θα είναι νέες μπεζ και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις καθώς και διακοσμητικά στο στιλ του ξύλου ή του τιτανίου για το ταμπλό. Εννοείται δε, ότι η σουίτα Toyota Safety Sense εμπλουτίζεται με νέα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης μεταξύ των οποίων το adaptive cruise control, η αναγνώριση σημάτων, το σύστημα διατήρησης λωρίδας κ.ά.

The post Το Toyota Camry φρεσκάρεται εντός και εκτός! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Skoda Rapid. Προσγειωμένο αλλά αναβαθμισμένο!

cars

Renault. «Χρωματίζει» με προνόμια τη ζωής σας

cars

Οι Πανθέοι – Spoiler: Ο Ανδρέας μοιράζεται τις υποψίες του με τον Λουκά

cars

Αυτό είναι το Renault Kiger για την Ινδία.

cars

Jeep Gladiator Overlander Farout Concept. Έτοιμο για περιπέτειες!

cars

Toyota και Suzuki προχώρησαν σε ανταλλαγή μετοχών.

cars

Ο Κώστας Κόκλας επισκέφθηκε τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο

cars

Πλαφόν στο ύψος των στεγαστικών δανείων βάζει η Τράπεζα της Ελλάδος

cars

50 χρόνια Fiat 127. Αρχιτεκτονική και αίσθημα

cars