CARSNEWS
NEW MODELS

Το Toyota Yaris GR-4 είναι ένα τετρακίνητος δαίμονας (Video)

Μπορεί η Toyota να άργησε να επιστρέψει στο παιχνίδι των «καυτών» supermini, τόσο ώστε ελάχιστοι πια να θυμούνται τις εκδόσεις Τ Sport των δύο πρώτων γενιών του Yaris, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι λησμόνησε την τέχνη της δημιουργίας προτάσεων υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων.

Μια τέτοια πρόταση θα είναι το Toyota Yaris GR-4, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα. Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί το αινιγματικό video που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική φίρμα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναθερμάνει το ενδιαφέρον μας για το κορυφαίο –όπως όλα δείχνουν- Yaris που κατασκευάστηκε ποτέ.

Το σύντομο video επί της ουσίας ότι η καυτή έκδοση του ιαπωνικού supermini θα είναι τετρακίνητη και φυσικά θα διαθέτει όλα τα απαραίτητα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που θα το διακρίνουν από τις πολιτικές εκδόσεις ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργούν και τους απαραίτητους… αγωνιστικού συνειρμούς.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το Toyota Yaris GR-4 να εφοδιάζεται με ένα τρικύλινδρο σύνολο χωρητικότητας 1,5 λίτρου η απόδοση του οποίου θα φτάνει τουλάχιστον τους 200 ίππους.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η Toyota σπανίως εμπιστεύεται αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, το ισχυρότερο Yaris παραγωγής θα εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Related Articles

Τι κρύβει το περιπετειώδες Jeep Gladiator Farout;

cars

Η απόλυτη ηλεκτρική κόντρα: Τesla Model S Raven vs Porsche Taycan Turbo S

cars

Άγνωστοι «σήκωσαν» στον αέρα τη νέα Corvette (Video)

cars

Στην Ελλάδα το νέο Renault Captur. Αναλυτικά οι τιμές των εκδόσεων βενζίνης και diesel

cars

Η Fiat δημιουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης V2G στον κόσμο

cars

Αυτό το Zenvo TSR-S έχει ζάντες από ανθρακονήματα

cars

«F1 2020» με την… υπογραφή του Michael Schumacher! (video)

cars

Συνεργασία Waymo και Volvo για την παραγωγή αυτόνομων οχημάτων

cars

Nissan Leaf: O ηγέτης της ηλεκτροκίνησης

cars